Chris Ankers SMS-dagbog: Touren er ikke gået, som jeg havde håbet

Under Tour de France skriver Chris Anker Sørensen dagligt sammen med TV 2 SPORT's reporter Rasmus Staghøj - om alting og ingenting.

23-07-2016  19.44
Chris Anker
Så er det Paris i morgen. Skønt at TDF snart er slut, har ikke gået som jeg havde håbet, det har været rigtig frustrerende. Men samtidig er jeg stolt over ikke at have givet op. Og derudover er en top ti på en bjergetape immervæk ikke noget, alle kan prale med. Så er sikker på jeg kommer stærkt igen, når jeg har restitueret lidt efter TDF
Ang Vikings så er det fremragende underholdning, når ens hjernefunktion er stærkt nedsat pga træthed. Som tidligere skrevet så kan man godt mærke, at man ikke tænker helt skarpt i tredje uge
Rasmus Staghøj
Det må være en skøn fornemmelse at vide, at du i morgen kører over målstregen i Paris. Hvordan er det gået med kontraktforhandlinger? Har du fået noget på plads?
Trætheden kan jeg godt genkende. Selv om jeg nok er træt på en anden måde end dig. Jeg har trods alt kørt i bil hele vejen. Vi er i øvrigt på vej til Paris nu.
Jeg glæder mig rigtig meget. Ikke noget endnu, så for at citere min bedste kammerat "spændingen er afspændt" God tur, I har nogle timer foran jer. Fandt du i øvrigt nogensinde ud af det med James Bond og målstigningen forleden?
Men hvad siger holdet? Vil de gerne forlænge? Jeg har undersøgt det med startscenen i Goldeneye, og den er god nok. Den dæmning, hvor jeres bus ventede på jer, er med i åbningsscenen. Store sager!
Jeg ved, min manager har gang i mange ting, men lige nu har ladt mig fokusere på Touren. Ved jeg er i trygge hænder. Så bliver det ikke meget større. Så kan du skrive James Bond-babe på dit CV ;P
23-07-2016  22.07
Også helt underligt, i aften er vores sidste dagbogsaften for denne gang. Lidt vemodigt. Men nok også meget sundt, så du kan drømme om andre ting end mig ;P
Det bliver helt underligt, at det skal stoppe nu. Men jeg taler på læsernes vegne, når jeg siger, at det har været et fantastisk indblik i cykelsporten indre under verdens hårdeste cykelløb. Vi burde næsten udgive det hele som en bog!
Glad for det har været brugbart. Det burde vi. Staghøj og Sørensen - en samtale om alt og intet. Kunne være en arbejdstitel.
Ikke nogen dårlig titel. Staghøj og Sørensen lyder egentlig ret godt. Bogstavrim på S'erne. Hvad nu når 'Rolf og Ritter på Tour' en dag ikke har lyst længere, så overtager vi.
24-07-2016  09.22
Jeg har glemt at sige til dig, at vi laver et lille studie 25 meter før målstregen. Jeg vil meget gerne have, at du kommer derned efter etapen. Jeg giver champagne.
Det er en aftale, hvis du lover at tage din mest blomstrede skjorte på ;P
Det forventes af mig, at jeg tager en blomstret skjorte på, så jeg vælger selvfølgelig en anden :D
24-07-2016  10.55
Sådan skal det være. Har også altid haft det sådan selv, går gerne imod folkestemningen.
Vores lille studie står ved 100-metermærket. Champagnen er på køl. God tur i dag!
22-07-2016  20.19
Rasmus Staghøj
Jeg hører fra Jasper, at du har det bedre i dag. Du kan måske begynde at skimte Paris derude i horisonten? Altså den mentale horisont.
22-07-2016  21.36
Chris Anker
Jeg havde det bedre ja, følte mig lidt mere som en cykelrytter i dag. Ærgerligt jeg blev nødt til at skifte cykel, det gjorde, at jeg sad dårlig inden en nedkørsel, hvor feltet splittede op, lige inden HC-stigningen. Så slog jeg op i banen og tænkte 'gemmer noget til i morgen'. Men ja, Paris nærmer sig. Snakkede med Vegard her til aften, vi glæder os begge til ikke at behøve at køre uanede mængder mad indenbords. Selvom vores kok laver skøn mad, så er det trættende i længden at spise 5000-7000 kcal om dagen
Jeg er også begyndt at tænke på fransk af og til, sikkert tegn på, det er på tide at komme hjem.
22-07-2016  22.40
Man kan også mærke den generelle træthed sætter sig lidt på hjernefunktionen. Vores samtaler her på holdet er ikke så dybe længere, ikke at de var det fra starten af, men nu er bunden virkelig slået ud. Det sker også oftere og oftere, at jeg har læst en side i en bog, uden at ane hvad der har stået. Så er slået mere over på at se serier, lige nu Vikings anden sæson. Er det kun mig, eller er der en vis lighed mellem Rollo og Jesper Nøddesbo? Hvis du ikke ved hvem Nøddesbo er, må du lige ringe til Bent Nyegaard, vel håndboldens svar på Jørgen Leth. Eller hvad siger du?
23-07-2016  00.23
Ud fra din første besked her, tænker jeg, at du er helt ovre din sygdom, men efter den sidste besked er jeg ikke helt så sikker mere. Rolle, Jesper Nøddesbo og Vikings!? Det er vist godt, at vi kører mod Paris efter etapen i morgen ;P Giv den det sidste du har i tanken, Chris! Du er snart i mål!
21-07-2016  19.56
Chris Anker
Har ikke så meget at berette fra i dag. Var super fed stemning på enkeltstart. Imponerende så mange danskere der var. Er skønt de kommer og støtter os
Rasmus Staghøj
Jeg så godt, at der var mange danskere. Det var skægt. Jeg kunne forstå på udsendelsen, at Rolf var blevet helt rørt over at høre interviewet med dig bagefter, fordi du var så smadret. Jeg har dog ikke selv set det. Var du så ødelagt?
Jeg var måske mere irriteret, træls at køre og så ikke rigtig kunne alligevel pga vejrtrækningsproblemer. Men er egentlig ok positiv lige nu, er ikke smadret, har bare vejrtrækningsproblemer. For det hele ikke skal gå op i sygdom, sender jeg her efterfølgende planen, vi får hver aften fra sportsdirektørerne
TOUR DE FRANCE 2016 Étape 19 Albertville-Saint Gervais Mont Blanc 146 km Appel 12h50 Fictif 12h55 puis 6,5 km de parcours fictif Départ réel 13h10 Trajet vers le départ :38 km Briefing dans le bus Départ du bus : 10h30 Trajet retour: 12 km Retour au bus après l arrivée en velo 8 km environ Dîner coureurs 19h30 Staff 21h Valise
Jeg ønsker dig god vind gennem lungerne i morgen!
Takker. Hvad med dig, alt vel eller trækker den også tænder ud for dig efterhånden?
Kun uheld kan rive den gule trøje af Froome, til gengæld ser kampen om de sidste to podiepladser meget spændende ud
Jo tak, jeg skal nok komme igennem. Jeg er kommet til et par gange i bilen at beklage mig over, at jeg er træt. Det har Jørgen hurtigt affærdiget. Han bliver mere frisk, som Touren skrider frem.
Det med podiet har vi også snakket om i dag. Det er dén spænding, vi må gribe fat i, for Froome kan ingen slå. Medmindre der kommer uheld.
Den må han vende med Prudhomme, om der lige skal en ekstra uge på næste år. Bliver hårdt hjemme på redaktionen med alle de ekstra top-treer, der skal laves.
;P
Haha, det er nok bedst, at vi holder Tour de France på tre uger så :D
Det synes jeg også. Er rimelig lang tid at cykle rundt i Frankrig
20-07-2016  18.07
Chris Anker
Ifølge min holdkammerat Pierre Luc Perichon (synes det er det fedeste navn, hvis jeg havde været franskmand, ville jeg gerne have heddet det) blev starten af Goldeneye optaget der, hvor vi sluttede i dag. Er det noget, du kan be- eller afkræfte?
20-07-2016  19.08
Rasmus Staghøj
Jeg har lige vendt det i bilen, og der er noget, der dæmrer hos chaufføren. Nemlig dæmningen. Er det den, der er med i startscenen? Jeg har ikke noget internet, så jeg kan desværre ikke Google det.
Jeg er i øvrigt enig i det med navnet. Men han har en stærk konkurrent i Winner Anacona. Det er altså et fremragende navn.
Ja, det skulle det være, vi må tjekke det ud senere. Har heller ikke internet pt. Ja, det er også et fedt navn, generelt er Colombia virkelig godt med på navnefronten. Uran Uran er også et fedt navn. Var også en der hed Challaput. Til gengæld har de skudt lidt forbi med en af feltets største ryttere, der hedder Petit
Selvom jeg havde ondt af mig selv og var i ondt lune i løbet af dagens etape, så har jeg det en anelse bedre end de to dage inden hviledagen. Dermed ikke sagt at du kan lave en overskrift, der hedder Chris Anker i hopla. For det er jeg bestemt ikke, men var mindre ringe end de to dage, der ledte hen mod hviledag.
Betyder det, at vi ikke skal være bekymrede for, om du kommer til Paris?
I skal stadigvæk være bekymrede, men er selv mere fortrøstningsfuld, end jeg har været. Men fredag og lørdag bliver nogle modbydelige dage. Men ikke kun for undertegnede, der kommer alle til at lide. Ser også ud til et omslag i vejret, hvilket også kan få indflydelse på løbet, selv om det efterhånden er svært at se, hvordan de kan true Froome og Sky
Det er faktisk en ret vild afslutning. En bjergenkeltstart og to bjergetaper lige bagefter. Det er i hvert fald et heftigt udgangspunkt for et brag af en finale. Men du har ret i, at det ser svært ud for konkurrenterne at true Froome. Hele Sky-holdet tager jo både energien og modet fra Movistar og Astana. Og Yates, Mollema og Porte er vist tilfredse med at kæmpe om podiet.
Ja, i dag har Sky tre mand blandt de ti bedste fra feltet, det er noget af en demonstration. Så kan godt forstå, de andre hold ikke ved, hvordan den skal skæres
19-07-2016  12.51
Rasmus Staghøj
Hvordan går det med lungerne i dag? Er der bedre hul igennem?
19-07-2016  18.59
Chris Anker
Ikke rigtig, men har været godt for kroppen med en hviledag. Har intet lavet, cyklet en time i morges og så ellers bare ligget i sengen og set Game of Thrones. Fremragende serie, er virkelig fan. Håber jeg vågner op i morgen med ordentlig vejrtrækning. Nu er det tid til fælles udstrækning, åbenbart noget de plejer at gøre her på holdet. Men hvis benene er fremragende i morgen kan det være grunden. Men må indrømme humøret ikke er top, er ikke fedt at være syg og mere tænker overlevelse frem for på sejr. Men i morgen kan meget være anderledes
19-07-2016  20.40
Jeg var ved at blive bekymret for dig, fordi du ikke svarede. Jeg ville gerne fortælle dig, at der venter nogle "nemme" dage, men det er jo som bekendt ikke tilfældet. Jeg håber, kroppen reagerer godt på hviledagen.
Nej, det bliver nogle lede dage de næste fire. Også fordi der er nogle af klassementsrytterne, der bliver nødt til at satse stort. Udstrækningen vi havde mindede meget om de øvelser, vi lavede i min tid som lillepput i HGF. Eneste forskel var at vi ikke afsluttede med Speedway-saftevand og blandt selv slik for en femmer i cafeteriet.
Haha, det er godt at se, at du stadig har det gode humør. Jeg husker også bland selv-slik og rød saftevand fra cafeteriet i min gamle fodboldklub, HA85. Luften af slik og frituregryde passer perfekt til halsport.
Præcis. Men har nydt dagen i dag, vi stoppede og tog en kaffe i Bern centrum på turen i dag. Rart at lave en hel normal hverdagsting og være ude blandt mennesker, der lavede deres hverdagsting. Ved godt det lyder underligt, men her sidst i Touren savner man normale gøremål som at lave mad, handle ind etc. Dog ikke rengøring, tror det kræver en tre måneders tur før man savner det
Det var faktisk noget af det, jeg snakke med Chris Juul om i dag. At sætte pris på hverdagen og alle de gøremål, som man ikke har under Tour de France. Jeg kan godt sætte mig ind i det som journalist, der rejser en del, men det er selvfølgelig ikke i samme grad som jer ryttere.
Det er kun på de lange ture, man får den følelse. I etuges etapeløbene er man jo ikke så længe væk, så der får man ikke længslen på samme måde. Snakkede med min mindste datter i telefon. Kan godt mærke jeg savner de tre derhjemme rigtig meget efterhånden, det er det hårdeste for mig under en lang tur, savnet af familien
19-07-2016  22.22
Der er under en etape tilbage! :)
18-07-2016  18.44
Chris Anker
Hviledag i morgen, det er jeg virkelig glad for. Var bestemt ikke let i dag, vi kørte stærkt hele dagen. Har lige fået foretaget en spirometertest hos doktoren, lungekapaciteten er nede på 75% i forhold til normalt, så kan godt forstå jeg bøvler lidt med det.
Rasmus Staghøj
Gulp. Det er slet ikke godt. Det er jo næsten lige så lav en lungekapacitet som en KOL-patient 8| Så tror da pokker, du lider så meget. Hvad siger lægen til det? Kan det ændre sig hurtigt, eller bliver det sådan resten af Touren?
Han er fortrøstningsfuld. En hviledag og to nætters god søvn kan gøre underværker. Så det krydser jeg fingre for. Er du gal det gik stærkt i dag, Tony Martin holdt kæden stram. Men nej, det er ikke så fedt, bare at sidde og kæmpe for at komme igennem, så er TDF ikke helt så sjovt, som jeg husker det.
18-07-2016  20.41
Prøver at lære min soigneur Jeff at sige TV 2, det går meget godt. Rasmus Staghøj er derimod lumsk for ham
Haha, jeg har også problemer hver aften, når jeg kommer til et nyt hotel. Jeg prøver at sige mit navn, men ender som regel med at bede om bookinglisten, så jeg kan pege på mit navn :)
17-07-2016  19.17
Rasmus Staghøj
Hvordan går det med kroppen i dag - er du stadig småsyg?
Chris Anker
Var ikke en sjov dag i dag, kæmpede virkelig med det. Kan ikke rigtig få nok luft ind og har bare tomme ben. Men kom igennem i dag og med en god nats søvn er alt muligt med hensyn til i morgen.
Tag din pæneste skjorte på. Tror Valgren kommer ind og besøger dig, bare et lille staldtip. Hørte fransk radio på vej til hotellet, her hørte vi en sang med Jean Pierre Mader. Er det noget familie til Jørn ;P
17-07-2016  21.42
"Chris Anker Sørensen: Valgren vinder i morgen" Jeg kan li' den! Jean Pierre Mader!? Det lyder også godt. Det er dog ikke noget vi genkender her i bilen. Lige nu hører vi Chet Baker. Jørgen lærer mig en del om musik på sådan en tur.
Har I hørt noget Renaud?
Glad for du kan lide det
Nej, det er ikke på playlisten her. Og det er ikke mig, der styrer playlisten :)
Nej det er klart, det ville blive noget rod ;P
;)
Man kan virkelig mærke feltet er presset, der kommer uoverensstemmelser over de mindste ting. Hvis en rytter slår det mindste slag, er der hurtigt to mand helt oppe i det røde felt.
16-07-2016  09.24
Chris Anker
Har set et billede ja, ser fuldstændig vildt ud. Utroligt han slap okay fra det. Jeg har hostet som en søløve hele natten, så er ikke blevet til meget søvn. Så håber det bliver en let dag i dag, skal helst nå at komme mig til i morgen
Rasmus Staghøj
Åh nej! Jeg drømte, at du var udgået. Men det var i Paris, og det var inden den sidste etape. God bedring!
Takker. Vores lille dagbogsting må fylde meget for dig, siden du er begyndt at drømme om mig.
Det er faktisk lidt bekymrende. Godt, der kun er en uge til Paris.
16-07-2016  19.09
Sikke noget møg med Matti, føler virkelig med ham. Han har altså ikke haft det nemt de seneste år. Håber ikke det er alt for slemt. Jeg var super glad for modvinden i dag, det gjorde dagen meget lettere. Når det så er sagt, er det aldrig let at cykle 220 km. Så det spørgsmål, mange journalister måske stillede i dag, om at dagen var en halv hviledag, er at betragte som decideret frækt.
Så er der massagetid. Min massør hedder Jeff. Vi er gået over til fransk musik nu, en sanger der hedder Renaud, høj klasse, giv det en chance
Jeg er glad for, at jeg ikke spurgte dig om det så :) Og ja, virkelig ærgerligt med Matti. Han er godt nok uheldig. Gang på gang. Han har heldigvis ikke fået nogle brud, men en dyb flænge i låret. Jeg stod og ventede foran røntgenvognen, da han var derinde, og kom til at tænke på dengang du styrtede i Giro d'Italia i 2014. Der var du også hårdt ramt, da du ventede på at komme ind i behandling. Cykling kan være brutalt. Jeg fatter nogle gange ikke, at I holder det ud.
Ja, det er en brutal sport, mange afsavn og mange lidelser og så en sjælden gang stor glæde. Men det er de få øjeblikke, der gør det hele værd. Hvis jeg var blevet spurgt om det i dag, havde jeg tvunget vedkommende til indtagelse af mindst tre geler, inden vi kunne fortsætte interviewet. Sender alle de bedste tanker til Matti, håber han kommer sig hurtigt
Hvordan har din krop det? Og hosten? Er du frisk til at give det en chance med et udbrud igen i morgen?
Jeg er presset. Hoster og hakker. Kan godt mærke at jeg har haft to dårlige nætter uden så meget søvn. En god nats søvn kan gøre underværker, men umiddelbart bliver det mere mission overlevelse i morgen. Men som sagt, meget kan ske i nattens løb.
På hovedet i seng! Det tror jeg også, jeg vil forsøge, om jeg kan gøre. Forsøge, i det mindste.
Bliver spændende hvad du drømmer om i nat. Tænker at jeg lige tager lidt aftensmad inden, normalt er der en god sammenhæng mellem fødevareindtag og ens energiniveau ;P
Jeg drømmer forhåbentlig ikke om dig igen i nat. To nætter i træk vil være lidt bekymrende :$
Ja så er du ude på et skråplan. Citronfromage kunne være et godt emne at drømme om.
Fristende sted de har placeret os for at spise. Vi bor på det fedeste hotel
Dejligt efter to nætter i en skotøjsæske
Fortjent! Nyd det så længe det varer.
15-07-2016  10.33
Chris Anker
Man glemmer for en stund cykelløbet, når man læser om gårsdagens begivenheder i Nice. Er tragisk at man efterhånden skal være bange for at begive sig ud blandt andre mennesker.
Rasmus Staghøj
Hvad synes du om ASOs løsning med et minuts stilhed og stadig afvikle etapen?
Jeg synes, det er det rigtige at gøre. For som du ganske rigtigt skriver, må vi ikke ændre vores liv pga disse anslag.
21-08-2019  21.40
Dit mål var at komme indenfor tidsgrænsen. Det lykkedes :) Men du endte også på sidstepladsen. Gør det nas, eller er det ligegyldigt?
Ligegyldigt, mit hoved var på ferie-mode, sad og nød udsigten der med 7 km til mål, var rigtig flot. Så sparede mig så meget som muligt, selv om de to stigninger gjorde lidt ondt i benene, der skulle der jo trædes i pedalerne. Resten af vejen var det restitution.
Der var også virkelig flot. Men blæsende. Har du set billedet af Julian Alaphilippe, der nærmest flyver?
... eller Allan Phillip, som Lars Bak kalder ham :D
14-07-2016  20.29
Rasmus Staghøj
Jeg hørte lige dit interview lige efter etapen. Jeg kan ikke huske, at jeg har hørt dig så skuffet før. Hvordan har du det nu, et par timer efter etapen? Kan du glæde dig over din 9.-plads?
21-08-2019  22.05
Chris Anker
Jeg er stadigvæk skuffet. Som jeg sagde i interviewet, så er det ikke så sandsynligt at få mange chancer for at vinde en Tour etape, så man må slå til, når chancen byder sig. Men kan da tage med at jeg fik vist mig frem. Må bare prøve igen søndag eller mandag. I morgen skal jeg bare inden for tidsgrænsen.
Var så irritabel hele køreturen fra mål til hotellet, sad og skumlede de to timer turen tog. Hjalp ikke ligefrem på det at vores soigneur insisterer på at småvejene var hurtigere end motorvejen. Så vi var rigtig på sightseeing i Rhone-dalen.
Rock on, Chris! Det var fedt at se dig i udbrud. Giv det et skud mere i alperne. Det var rart at høre, at der ikke var nogle undskyldninger fra din side.
Det vil jeg gøre. Tror det er tid til at gå til køjs. Du må sove godt, når du kommer dertil.
Jeg er på vej til køjs. Den trak også tænder ud for os journalister i dag. Ingen sammenligning i øvrigt.
Var også en vild dag. Kaos med styrtet til sidst. Men synes ASO tog den rigtige beslutning ved at Froome fortsat er i gult.
13-07-2016  18.21
Chris Anker
Sikke en dag, er du gal jeg led. Var nervøst og vildt hurtigt hele dagen. Krydret med en del styrt på starten af etapen, gjorde det dagen knap så sjov. Har ret ondt i benene. Tror ikke jeg er den eneste, der er træt. Vores nordmand Vegard glemte telefonen på hotellet i morges. Et sikkert tegn på træthed, især da han først finder ud af det, da hotellet ringer til en fra holdet. Til gengæld har vi fået styr på kanelsituationen
Lige pt er vi på rundtur i Montpellier, vores buschauffør er røget ind i nogle små ensrettede gader :(
Rasmus Staghøj
Det var en af de mest overraskende afslutninger på en etape, jeg har set længe. Det var sgu smart både af Sagan og Froome. En god optakt til Mont Ventoux i morgen. Hvad tænker du om, at afslutningen er forkortet?
Jeg kender i øvrigt godt til det med at glemme ting på hotellet. Jeg har glemt iPad og opladere i tidens løb. Jeg glemte også mit pas under Giro d'Italia i år. Det var min chef derhjemme ikke så imponeret over...
Men indikerer også bare hvor smadrede folk var til sidst, normalt vil de ikke få lov at køre væk. Ikke det store, er stadig en led stigning, så I skal nok få cykelløb at se. I morgen er der jo også sidevind hele vejen fra start til Mt Ventoux.
Ja, det var faktisk også det, Prudhomme sagde. Side - og modvind og så slutter det stadig opad. Bare ikke helt så langt. Har du for trætte ben til at forsøge noget i morgen?
Ja, passet er ikke optimalt at glemme. Jeg tror faktisk aldrig, jeg har glemt noget. Til gengæld har jeg husket mange ting for Nicki, han kunne godt være en anelse glemsom
Nej det har jeg ikke, forsøger at ramme udbruddet. Krydser fingre for noget held og gode ben
Held og lykke! Vi kigger med i fjernsynet, og så ses vi bare i blæsten midt på Ventoux!
Takker, ville være hyggeligt at komme på besøg hos dig
21-08-2019  22.00
Fik en overraskelse, troede det var olivenolie, jeg hældte på min pasta.
Hvad er det?
Valnøddeolie.
Ud, det må have været lidt af en overraskelse for sådan en halv-italiener som dig.
Ja, ikke at jeg har noget imod valnødder, jeg er ikke nogen valnødofob (et selvupfundet ord lidt a la Morten Olsen). Men det eneste olie, der går til pasta, er olivenolie, og selvfølgelig den toscanske olivenolie. Bare spørg Rolf om hvad han vil sige til at udsættes for olivenolie fra Reggio Emelia eller Piemonte
12-07-2016  17.53
Chris Anker
Hvis jeg havde været en præmiehingst i dag, så tror jeg meget nemt, jeg kunne have endt mine dage i en Findus-lasagne. Havde klassiske efter-hviledagen-ben, sad lidt og pustede grise op. Sad med Kelderman, så var ikke helt alene i den båd. Der var til gengæld andre der havde gode ben. Jeg kørte første stigning på 24 km med 5,5 % i snit med 28 i snit, hvilket ikke var nok til at være med de bedste
21-08-2019  19.32
Rasmus Staghøj
Mmm, lasagne. Vi sidder sultne på motorvejen på vej mod Montpellier. Vi håber på at finde en restaurant med Cassoulet i aften. Bliver der kørt hurtigere i år, end sidste du kørte Tour de France, eller er det dig, der kører langsommere? 28 km/t i snit lyder hurtigt på så lang en stigning.
Jeg ved det ikke, ved bare jeg lider. Har ikke wattmåler på cyklen, så er svært at sige. Men i overmorgen kan vi jo se, hvor stærkt der bliver kørt på MT Ventoux. Føler mig dog ikke fuldstændig udmattet hvilket er vigtigt. Tingene kan vende hurtigt her i TDF
Tænker vi skal have pasta og kylling ;P
Pasta og kylling - klassisk cykelryttermad :) Der venter også en hård tredjeuge i alperne. Den ser vi i hvert fald frem til at se i fjerneren.
Ja er mange hårde etaper endnu, så meget kan ske
21-08-2019  21.31
Vi fik laks og pasta. Samt en fræk lille forret med pocheret æg på toppen, så der var noget afveksling i dag. Forkælede mig selv med en fersken og en yoghurt til dessert.
21-08-2019  22.33
Vi fik entrecôte med fritter. Det er vist mere en journalist-middag end en cykelrytter-middag.
Ja kan kun give dig ret i den analyse. Er kun Chris Horner, som stædigt holder fast i pommes og Snickers var det, der skulle til for at køre stærkt
Vi er også gået fra fem stjerner i Andorra til Ibis her i Frankrig, hvor man ikke kan åbne sin kuffert uden at blokere hele værelset
13-07-2016  00.05
Vi er også på Ibis i nat. Det er ikke en overdådig hotelkæde, men konceptet er i det mindste det samme i hele landet, så man ved, hvad man får.
11-07-2016  10.19
Rasmus Staghøj
Vi ses til interview, men jeg vil lige give dig en unik mulighed. Det er jo gerne på hviledag, at kontraktforlængelser underskrives. Her får du muligheden for at afsløre din fremtid i SMS-dagbogen. Hvor kører du næste sæson?
Chris Anker
Ved tidligst noget på næste hviledag. Så du må væbne dig med tålmodighed, og nyde at du i dag undgår at blive drillet pga. dine skjorter. Men tak for det unikke tilbud, du er lidt en flottenhejmer. "Ved ikke om du kender flottenhejmer ordet?" Hvor har jeg dette citat fra?
Du snakker udenom nu! Vi må tage den under interviewet senere. Vi er på vej :)
Altså jeg kender ordet flottenhejmer. Men det der citat siger mig ikke noget. Er det en film?
21-08-2019  14.24
Jeg glemte de energibarer, du gav mig i dag. Pokkers! Dem må jeg få, når du kommer i mixed zone på et tidspunkt.
Skal nok have den klar til dig
:)
21-08-2019  17.45
Dennis Ritter har lige skrevet, han også gerne vil med i Kalaha klubben. Vi må lave en turnering til vinter
Ritter og mig mod dig og Chris Froome. Det lyder som turneringen, vi skal have sat op!
10-07-2016  19.05
Chris Anker
Så er der hviledag. Den er tiltrængt. Har efterhånden ret ondt i benene, vi har også kørt mange km de sidste ni dage. Angående Albertos exit så føler jeg med min gamle kaptajn, har bare ikke været hans Tour. Men set med danske briller er det en god nyhed. Valgren er rigtig godt kørende og mon ikke han nu får lidt friere tøjler til at prøve noget. Kunne være fedt at se ham i udbrud her på nogle af de næste etaper.
Rasmus Staghøj
Der er vist ikke noget at sige til, at benene er ved at være møre efter sådan et par dage. Det snakkede Ritter, Rolf og Leth også om under etapen. Er du stadig fortrøstningsfuld i forhold til at komme i udbrud på én af bjergetaperne? Jørgen sender i øvrigt varme hilsner fra bilen. Vi sidder i kø på vej ned fra bjerget.
Det er jeg. Benene var meget bedre i dag, men stadigvæk ikke så gode som håbet. Men ved at det kan ændre sig i Touren, især i tredje uge kan der ske ting og sager. Du må endelig hilse ham mange gange igen. Han er en legende.
Vi gik godt nok fra stegende varme til koldt haglvejr på en halv time i dag. Var lidt et chok for kroppen
Ja tak, det bemærkede jeg godt i mixed zone. Det er sjældent, jeg har set så pludseligt og vildt vejr! Det hele sejlede rundt inde i zone teknik, hvor alle tv-stationerne holdet til.
Hvad siger du i øvrigt til et interview i morgen på hviledagen? Jeg kan se, at du bor sammen med Sky, så jeg kan slå to fluer med et smæk.
Føler med dig, håber ikke du fik våde sko ;P Det kan vi sagtens finde ud af. Har ikke de vilde planer for i morgen, andet end ikke at skulle have ondt i benene
Fedt! Jeg vender tilbage med et tidspunkt.
Fornuftigt, det gør chancen for vi mødes væsentligt større.
;P
Kan det passe dig omkring 12:30?
Det tror jeg godt. Men jeg afventer lige Skys pressemøde. Der er ikke kommet noget tidspunkt fra dem. Kan du lige gå ind og spørge Froome, hvornår han holder pressemøde? ;)
Jeg sidder faktisk og spiller Kalaha med ham lige nu så skal nok spørge. Nej det gør jeg ikke, ser fodbold, tror min værelseskammerat er glad for EM snart er slut ;P
Hvem pokker spiller kalaha, spørger Ritter :) Lad os sige kl 12.30 i morgen. Froome må tilpasse sig os.
Det er da et klasse spil, men det er han blevet for fin til efter han er røget på Bryggen ;P
Haha!
Ja bare fordi han har den gule trøje skal han ikke tro, han er noget
09-07-2016  19.43
Rasmus Staghøj
Det endte med at blive de helt store drenge, som kørte om det i dag. Sikke en etape. Hvordan er stemningen hos dig?
Chris Anker
Det må man sige. Jeg var bare ikke god nok til at være med på Tourmalet. Prøvede mange gange i starten på det flade, men det lykkedes ikke som i nok kunne se. Endnu en vanvittigt hurtig start. Men er lidt skuffet over, at jeg ikke klatrer bedre, end jeg gør. Det er ikke helt godt nok, skulle have været med feltet over Tourmalet. Men nu må vi se om benene ikke er bedre i morgen. Touren er stadig lang endnu
Hmm, jeg så godt, at du sad i gruppen med Nibali efter favoritterne. Der havde vi håbet, at du kunne være med i front. Har du i øvrigt set Froome, der slog en tilskuer? Hvad er din holdning til det, og har du selv oplevet noget lignende?
Det havde jeg også håber, jeg kunne og forventet. Så er bestemt ikke tilfreds med mig selv. Men du får bare regningen noget mere her i Touren end alle andre løb, hvis det ikke spiller. Alle er top klar, sad mange prominente navne i den gruppe jeg sluttede med.
Har jeg ikke set nej. Så vil ikke lige kommentere på det inden jeg ved hvad der er sket. Om vedkommende var ved at vælte ham. Men generelt i livet skal man jo ikke slå andre mennesker, om man er på diskotek eller kører cykelløb
Føler også med Mørkøv. Sgu synd for ham, han har virkelig kæmpet.
Det lyder som en meget god læresætning. Det var en tilskuer, som løb langs vejen. Froome har forklaret, at tilskueren havde et flag, som var ved at gå ind i hjulet. Så forstår man godt, at han tager aktion. Bjarne Riis sad også hjemme i studiet og forsvarede Froome. Og det var faktisk også et ret godt hug, som Froome sendte af sted. Han er den nye Bouhanni
Ja, så kan jeg godt forstå, han reagerer, et helt års forberedelser kan ryge i vasken forbi en tilskuer, der ikke kan styre sit flag. Har også hørt det ja. Lidt overraskende, normalt er nedkørslerne jo hans akilleshøl
I morgen er en dag, mange frygter. Altid ledt at storte opad. Hvis de store kanoner rører på sig fra start, kan der være 120 mand sat hele dagen.
Tror mange allerede nu regner på tidsgrænsen
Derfor kan der ogsåvære stor risiko for at falde for tidsgrænsen i morgen for nogle af de store drenge og for mange andre, hvis de har en dårlig dag.
21-08-2019  21.31
Det lyder som en etape, man skal se i fjerneren. Cavendish var også "kogt" i dag, fortalte han mig i mixed zone. Held og lykke i morgen!
08-07-2016  19.49
Rasmus Staghøj
Første dag i bjergene. Hvad er statusrapporten?
Og hvad pokker skete der med La Flamme Rouge? Måtte du kravle under den?
Chris Anker
Smadrede mig selv den første time i det tolv mand store udbrud. Vi kørte den første time med 52 i snit i side/modvind. Vi fik desværre ikke lov at køre væk, så var dagens tændstik ligesom brugt. Jeg tog den med ro over Aspin, så jeg har flere kræfter til de næste dage. Prøver igen i morgen og håber heldet er med mig.
Da jeg kom rullende forbi var den fjernet. Kørte som skrevet meget langsomt på Aspin
Surt det ikke lykkedes i dag. Var en god chance for at lave et resultat, hvis vi havde fået lov at køre.
52 i snit! Vroooum! Hvordan ser du egentlig på etapen i morgen? Er det et tidligt udbrud du vil forsøge på igen?
Ja tidligt udbrud. Det er herfra, jeg har chancen for at vinde etapen. Bliver en led dag i morgen, fire bjerge og tror starten bliver rigtig hurtig igen, da der som i dag er mange, der vil af sted.
Du har da heldigvis gode minder fra Luchon, hvor du blev nummer 2. Vi krydser fingre for, at du har lige så gode ben i morgen!
Det har jeg nemlig, og der startede vi også i Pau
06-07-2016  19.09
Rasmus Staghøj
Det blev sin stedkendte holdkammerat, der ramte udbruddet, som du sagde. Hvordan var dagen for dig?
Chris Anker
Jeg prøvede at køre afsted lige inden, men det lykkedes ikke. Ærgerligt nu når det holdte hjem. Havde ok ben men ikke helt super. Hatten af for Greg Van A. han kørte imponerende stærkt.
Vi kørte stærkt hele dagen i feltet. Vejene her i Massif Central er også hårde at køre på, cyklen ruller slet ikke. De sidste 70 var asfalten også smeltet mange steder. Var lidt ubehageligt at køre på.
Havde håbet jeg kunne sidde længere med, men eksploderede lidt på tredjesidste. Herefter tog jeg den med ro til mål. Benene var som sagt ok, og er ved godt mod. Føler jeg er på samme niveau som i '12. Normalt bliver jeg bedre og bedre i løbet af en Grand Tour.
Så weekenden skal helst være ensbetydende med et par udbrud. I morgen skal jeg bare slappe af så meget som muligt. Sidste sprinterdag inden hviledagen og måske sidste chance for nogle af sprinterne, der er nogle stykker, der godt kan ryge for tidsgrænser i weekenden
Det er gode toner, Chris! Vi har jo heller ikke rigtigt ramt dit terræn endnu. Pyrenæerne venter forude. Jørgen og jeg har i øvrigt prøvesmagt energibarer i dag. Vi smagte tomat og basilikum. Den er tæt og dødkedelig. Jørgen var ikke vild med det!
... Jeg bringer lige videre til folk derhjemme, at de skal sætte dig på deres Tour-hold i weekenden.
Havde det godt på fornemmelsen. Prøvede i vaflerne? Er virkelig begejstret for dem
Det står for egen regning, vil ikke have brok hvis missionen ikke lykkedes :D
Hvis Jørgen var cykelrytter, tror jeg, han ville sukkerkolde utrolig tit. Man bliver nødt til at tvinge nogle ting i sig ofte
Vi nåede desværre kun at smage to. Det var på live tv. Vi skulle nok have haft lidt mere tid. Gel'erne ville Jørgen dog ikke røre! Dem har jeg det også svært med. Jeg nøjes med bananer og müslibarer, når jeg en gang imellem kører med Claus Elming i Nordsjælland.
Hvad er fornemmelsen i TV 2 lejren. Portugal eller Wales. Jeg håber på Wales. Min holdkammerat Armindo Fonseca er halvt portugiser, så han er helt oppe at køre over Ronaldo og co
Fornemmelsen her i bilen er Wales. Det er i hvert fald håbet. Problemet for os er, at vi har tre og en halv time til vores hotel, og lige nu holder vi i kø. Vi får ikke set kampen!
Til gengæld kan i høre ragio Nostalgi, skøn kanal med masser Edith Piaf :)
Fortsat god tur. Håber i finder et godt spisested i aften
Den radiostation er legendarisk :) Tak. Og god kamp!
Har lige en lille aften med den konkurrerende station inden.
07-07-2016  19.40
Fik du snakket med statsministeren i dag?
Det gjorde jeg ja. Var dog ikke tid til at gå i detaljer med mine mange forslag til nye reformer.
Mødte også en reporter med en endog meget farverig rygsæk, vedkommende bliver i hvert fald ikke væk i mængden. Synes det er et meget modigt valg af rygsæk vedkommende har taget. Ved ikke om du kan gætte hvem det er?
Jeg så Stadums rygsæk i dag, og bragte den selv på banen. Jeg gættede på, at det var hans datters. Det var det ikke.
Her får du lige et billede af noget af det nye, jeg prøver inden for restitution. Det er en maskine der hedder Game Ready. Man putter isterninger og lidt vand på den. Den kolde slushice bliver så ledt op i de to aggregater jeg har om låret, således der er pres på lårene og de køles ned. Ved ikke om det virker, men Sky bruger det også.
Jeg tænkte også på en børnehaveklasseelev på vej til første skoledag
Det ser altså lidt farligt ud det der! Er du sikker på, at det er sundt? Men okay, efter sådan en varm dag kunne jeg egentlig også godt bruge den. Lars Løkke Rasmussen havde også brug for vand og skygge, da han var i vores lejr for at blive interviewet
Jeg ved det ikke, men vi kan vel hurtigt blive enige om, at køre rundt i tre uger, hvor man de fleste dage giver sig fuldt ud, mens man spiser masser af sukker og engang imellem vælter nogle af os med 60 i timen, ikke er hvad anbefalingerne lyder på hos Sundhedsstyrelsen.
Angående i dag. Så er stemningen høj hos holdet, en tredjeplads er måske en skuffelse for nogle hold, men for os er det et virkelig godt resultat. Dan har virkelig fået sit helt store gennembrud her i denne Tour. Nu må vi se, om han kan overleve bjergene
Nå ja! Det var en virkelig god spurt, han lavede! Jeg blev overrasket, da jeg så det, og troede på et tidspunkt, at han måske kunne vinde, fordi han kom så stærkt bagfra til sidst.
Han er rigtig hurtig, tror han kommer til at blive en af dem, der kan dominere om et år eller to, han er jo stadig ung
05-07-2016  20:01
Chris Anker
250 km i dag, stort set distancen fra Aalborg til grænsen. En lang dag, selvom det ikke var super hårdt, er benene lidt mærket. 800 plus på fire dage er ganske pænt.
Dagen gik dog meget hurtigt, da der blev kørt fint tempo hele dagen. Så havde ikke så meget tid til at samtale i dag. Til gengæld fik jeg en af powerbars vafler, den smagte stort set som en Knoppers. Den tror jeg Jørgen og dig ville synes om.
Den største dramatik i dag var faktisk i bussen efter mål, hvor der manglede en protein shake. Efter stor opstandelse, konkluderede buschaufføren at der nok var lavet en for lidt, en skarp antagelse må man sige ;P Touren er fuld af dramatiske historier.
05-07-2016  23:41
Rasmus Staghøj
Undskyld det sene svar. Jørgen og jeg har efter to frygtelige måltider endelig fået en hæderlig middag i aften. Det gav vi os tid til. I morgen skal vi prøvesmage powerbarer. Det er vi spændte på. Vi er også spændte på etapen i morgen. Vi vil gerne se en stor etape snart. Jeg håber, du har fået din protein, så du er klar!
06-07-2016  08:23
Det er så i orden. Selvom der ikke kom meget ping pong over vores SMS-dagbog. Men uden mad og drikke duer helten ikke. Spændende dag i dag, vi er meget klogere i aften
Ved godt de sidste dage ikke har været så spændende. Men alle etaperne kan ikke være et festfyrværkeri af angreb, så ville de fleste være fuldstændig færdige efter en uge
Jeg kører med Ritter og Rolf til mål i dag. Hvad skal jeg sige til dem om etapen i dag? Og kan det passe, at jeg hørte et sted, at du åbnede op for at forsøge at gå i udbrud i dag?
Bliver en hård etape. Mange vil i udbrud, da muligheden for at det går hele vejen er fin. Tror Holms drenge vil kontrollere. Prøver lidt ja, men hvis det ikke lykkes er det ikke en katastrofe, andre dage med større sandsynlighed for udbruddet holder hjem
Tak for insight! Ritter har en fidus til Romain Bardet, fordi han kommer fra dette område. Vi kigger spændt med i dag!
Mine holdkammerater er enige med Ritter. En af dem kender området og siger, det er nogle lede nedkørsler, som Bardet kender godt, så der prøver han nok et angreb
Lige præcis, siger Dennis! Hvem er din holdkammerat, der kommer fra området, spørger han.
Florian Vachon
Modtaget. Vi har lige kørt den sidste stigning i bil. Den er virkelig svær! Det er nærmest en lille gedesti med mange skarpe sving. Den begynder med ca. 2,5 km til mål.
04-07-2016  19:06
Chris Anker
For at følge op på Ritters og dine madanmeldelser i går. Turde simpelthen ikke spise denne bar under løbet i dag. Elsker italiensk mad, men tomat og basilikum er ikke den smag, man efterlyser i løbet af en etape. Tiramisu bar vil være bedre tænker jeg. Rolf må lige teste den, hvis han er ude at cykle en af dagene.
Rasmus Staghøj
Tomat og basilikum-bar -.- Sikke dog et frygteligt match! Jeg har faktisk en plan om, at Jørgen og jeg skal prøvesmage nogle af jeres energibarer i løbet af Touren. Til fjernsynet. Har du nogle favoritter?
Vi har nogle små barer med henholdsvis chokolade og citron smag der er meget gode. Må lige have nogle med til dig. Af powerbar er der en med karamelsmag, der er god og er glad for de müslibarer, de har
Fik en powerbar gel i dag, tror den hed redberries, smagen mindede mig om saftevand min bedstemor plejede at lave.
Generelt går man bare død i energiprodukterne i løbet af Touren. Vi spiser 6-8 barer og 4-6 geler om dagen. Så på 20 etaper er det henved 140 barer. Meget af det smager ret ens, og gel har jeg det generelt svært med, bliver ofte lidt for sødt og syntetisk.
Det er gode tips! Jørgen er lidt utilpas ved at skulle smage dem. Han kan ikke lide at spise noget, han ikke kan lide. Jeg håber, I får noget godt om aftenen i stedet for.
Det gør vi. Vi har ti belgiske kokke som laver rigtig god mad. Gør en kæmpe forskel selv at have kokke med. Bare det ikke at skulle vente en halv time på maden
Forstår ham godt. Vil også anbefale ham en banan, det er der også mange der spiser under løbene
Ti!? Jeg håber, du mener to. Ellers bliver I da virkelig forkælet på Fortuneo :)
Ja mente to ;P
;)
Selvom vi er et gourmethold
Lavede også lidt opsøgende journalistik i dag. Vasil kører i langbukser for at have det varmt, da han normalt har det svært i varmen. Så altså for at vænne kroppen til varmen. Alternativt må man sige
21-08-2019  22:05
Fremragende arbejde. Den giver jeg lige videre til Ritter og Rolf. Det er jo vigtig - og overraskende - viden! Den slags forberedelse har jeg aldrig hørt om før.

1.-3. juli

01-07-2016  22:12
Rasmus Staghøj
Hej Chris. Nå, vi skal i gang med SMS-dagbogen. Det er aftenen før dit Tour-comeback - hvordan er mavefornemmelsen? Jeg kan se, at de lover kraftig sidevind i morgen.
Wales er lige kommet foran 2-1. Ser du kampen?
Chris Anker
Jeg ser kampen ja. Lugter mere og mere af Island Wales i finalen ;P De spiller godt Wales og Belgien har glemt forsvaret i Antwerpen. Men rart med lidt offensiv bold efter gårsdagens dødssejler imellem Polen og Portugal.
Ja bliver en led dag i morgen, vildt stressende for alle i feltet. For mig skal den bare overstås uden styrt.
Tror sagtens at der er klassementsfolk der kan tabe touren i morgen.
Jeg sidder sammen med Rolf. Han er slet ikke enig med dig. Italien kommer i finalen, siger han :)
Vi bor jo med Lotto Jumbo. De har nogle belgiere blandt personalet som har været helt oppe og ringe hele dagen. De er nok stille i morgen
Jeg holder også med italienerne, bor jo trods alt dernede. Men tror de bliver kørt over af tyskerne i morgen. Men det er den moralske finale i morgen blandt turneringens to bedste hold
Rolf nikker anerkendende Spændende med etapen i morgen! Jeg er glad for, at det ikke er mig. Held og lykke.
Kunne ellers være et fedt tiltag. Første etape var for alle journalisterne og så var det os ryttere der kommenterede og lavede interviews bagefter ;P
Kunne blive et drabeligt leadout DR stiller op med for Reedtz med NC og Fallesen.
I skulle nok sende Dennis i morgenlig og satse på Rolf til spurten. Leth kan i nok ikke forvente jer for meget af.
Morgenhug skulle der stå, autokorrekturen driller nogle gange
Det ville blive en tæt dyst! Rolf mener dog, at han ville vinde sikkert. Jeg ville i øvrigt sige "ingen kommentar" og vende om på hælene, hvis jeg blev interviewet med cykelhjelm på. Det dur bare ikke.
Det skal jeg huske. Lover ingen interviews med hjelmen på
:)
Belgien har de fedeste trøjer, men Wales er bare bedre i dag. De giver god plads i forsvaret belgierne
Der er også lidt Eddy Merckx over Belgien-trøjerne. Høj klasse.
Ja, hvis man ikke kan vinde må man se godt ud i stedet
02-07-2016  19:28
1. etape er overstået. Det var vel ganske fint for dig i dag? Og I fik endda en rytter på podiet som mest angrebsivrige rytter. Jeg går ud fra, at det er vigtigt for jer som fransk hold at være synlige i Touren.
Ja jeg undgik styrt hvilket var dagens vigtigste mål. Brugte også kun et minimum af kræfter hvilket også var en bonus. Ja vi er godt tilfreds. Dan blev også nier, så han var med fremme. Så helt sikkert en godkendt dag.
Ellers ikke så meget at berette. Så at Vasil K. startede i lange bukser. Det er lidt ulirens når solen skinner. Ved ikke om det er en hyldest til den Ungarns målmand
Er lige kommet op hotellet. Var kaos efter etapen. Endnu en af tingene ved Touren der mindsker restitutionen. Spilder meget tid på at komme fra mål til hotellet. Så kan allerede se at jeg misser noget af kampen i aften. Vi spiser jo nok aftensmad omkring 21:30. Er Rolf klar til kampen?
Ja, der var godt nok lidt kaos. Vi er på vej til vores hotel nu. Vi har bord på en restaurant, og Rolf har udtrykkeligt bedt om bordet ved TVet. Han har talt om Italien hele dagen. Men der er lagt op til drama, for Ritter holder med Tyskland. Der kan opstå kold luft i kommentatorboksen i morgen.
Har du set Mørkøv styrt? Det så virkelig ikke godt ud.
Kan blive en ubehagelig dag i boksen i morgen. Så bare hans cykel bagefter, aldrig et godt tegn når forhjulet ryger af. Det gik også vildt stærkt.
Det så meget voldsomt ud. Vi krydser fingre.
Ja vi krydser alt hvad der krydses kan.
Albertos styrt var også voldsomt. Lidt en start for ham som han havde i 2011. Koster altid noget på restitutionsfronten at vælte.
21-08-2019  21:56
Så klar til anden halvleg.
Stærkt. Rolf sidder på kanten af stolen. Ritter er gået i forberedelse til i morgen.
Vi er også presset godt og grundigt i bund. Mærkelig prioritering af Ritter, folk har forståelse for man ikke er så velforberedt efter så vigtig en kamp :D
03-07-2016  19:31
Dag 2. Udefra set så det ikke så stressende ud, som mange havde forventet. Hvordan oplevede du det?
Jo det var en mindre stressende dag end forventet. Jeg tog det roligt i finalen, for at spare kræfter, til de for mig mere interessante etaper, senere i løbet.
Er lige kommet på hotellet efter en lang bustur. Nu står den på lidt afslapning på værelset inden massage her om en halv times tid og så aftensmad 21:45.
Så kan lige spise i halvlegen af fodboldkampen. Tror jeg er ret alene om at holde med Island her på holdet.
Er glad for Mørkøv kom igennem i dag. Frygtede for ham undervejs. De næste dage bliver nok heller ikke så sjove, men så skal han nok være der igen
Så er jeg røget på briksen, med Celine Dion for fuld udblæsning. Min massør her i Touren er helt vild med hende. Til gengæld får jeg til massagen et lille stykke chokolade, så kan jeg godt leve med lidt Celine Dion ;P
Mørkøv er et mandfolk! Han stillede endda op til interview med samtlige, der ville snakke med ham. Sikke et overskud i sådan en situation.
Celine Dion!? Kan du så overhovedet slappe af i kroppen under massagen?
Det kan godt være en udfordring. Man må virkelig prøve at hvile i sig selv ;P
Hvad med Jasper er han kommet videre eller er han stadig strandet på en øde fransk motorvej? Spørgsmålet er efterhånden om han når at interviewe nogen inden Touren er slut
Der var to uheldige Jaspere i dag. Jasper Stuyven og Jasper Stadum. Bilken brød sammen på motorvejen, så hans dag er blevet brugt på værkstedet. Jeg har selv prøvet det til cykelløb, så jeg ved, hvor frustrerende det er. Han har fået en lejebil nu, så han kommer til start i morgen. Jeg siger lige til ham, at han skal komme forbi dig til et interview.