Årets officielle Tour de France-magasin er udkommet

I år får du hele 172 sider spækket med interviews, etape- og holdanalyser, Jørgen Leths Tour-anekdoter, tv-oversigt og meget mere.

Tour de France-magasinet 2017 kan bestilles her

Lyden af sommer nærmer sig, og traditionen tro har TV 2 SPORT udgivet Tour de France-magasinet, så du kan være klar til Tour-start den 1. juli.

Jakob Fuglsang pryder sammen med Peter Sagan og Chris Froome forsiden af Tour de France-magasinet. Den danske OL-sølvvinder har en ambitiøs målsætning for årets Tour, hvor han er udpeget som kaptajn for Astana.  Derfor har vi været på besøg hjemme hos Fuglsang i Monaco. Det er der kommet en stor, indsigtsfuld og åbenhjertig reportage med danskeren ud af.

Vi går også tæt på flere af de andre danske Tour-profiler. Michael Mørkøv tager os med tilbage til det voldsomme styrt sidste år, hvor tanken om karrierestop ramte Katusha-rytteren. Chris Juul-Jensen sætter ord på glæden ved det unikke liv med kaffe, bøger og cykling som hovederhverv, lige som Lars Bak tager dig med ind i fortællingen om det specielle liv som professionel cykelrytter, hvor konen og børnene ofte kommer i anden række.

Peter Sagan er verdensmester og verdensstjerne. Han fortæller i Tour-magasinet om, hvorfor glæden ved at køre på køre cykel er det, det primært handler om for slovakken, når han brillerer på cyklen.

I år har vi også inviteret jer læsere til at sætte præg på magasinet i artiklen ”Svaret er Leth”, hvor Jørgen Leth svarer på læser- og seerspørgsmål om alt vedrørende Tour de France. Det er god underholdning, når Mr. Tour de France folder sig ud med storslåede anekdoter fra verdens største cykelløb.

Tour de France–magasinet er igen i år udgivet i samarbejde med Euroman, og der er selvfølgelig også fokus på cykelmode og gear og grej. Modeskaberen Karl-Oskar Olsen sætter for eksempel ord på de 22 holds outfit. Vi kan afsløre, at han ikke udelukkende er imponeret.

Læg dertil årets Tour-plakat med en komplet oversigt over ruten, dybdegående gennemgange af alle 21 etaper samt holdbeskrivelser- og analyser. Alt sammen pakket ind i årets Tour-magasin.

Du får i alt 172 sider med

  • Stort og åbenhjertigt interview og portræt af Jakob Fuglsang, som vi har besøgt i hjemme i Monaco.
  • Detaljerede etapeprofiler og grafiske oversigter over de største bjergstigninger.
  • Jørgen Leths svar på alt om Touren.
  • Interview og portræt af Peter Sagan, Michael Mørkøv, Chris Juul-Jensen, Alberto Contador, Esteban Chaves og mange flere.
  • Bjarne Riis vurderinger af favoritterne til den gule, den prikkede, den grønne og den hvide trøje.
  • Chris Anker Sørensens gennemgang af Tourens nøgleetaper.
  • Historier om watt, gear og kyssepiger.
  • Forklaringen på tyskernes manglende kærlighed til Tour de France
  • Indsigt i supersprinternes mentale styrke og forskellen på Kittel, Greipel og Cavendish.
  • Gear og grej og cykelmode.