Tour de France

Jakob Fuglsang special med Rolf Sørensen - Et kæmpe resultat for dansk cykling

I TV 2 SPORTs cykelpodcast kan du hver uge blive klogere på spændende emner i cykelsporten.

I denne lille ekstra-episode af TV 2 SPORTs cykelpodcast går vi tæt på Jakob Fuglsangs store triumf i Critérium du Dauphiné.

Sammen med Rolf Sørensen vender vi sejren, og diskuterer alt lige fra, hvordan Jakob Fuglsang nu er stillet i forhold til konkurrenterne i Tour de France til den danske cykelrytters næste kontraktforhandlinger, der formentlig kommer til at byde på et lønhop, der kan mærkes.

TV 2 Cykling

TV 2's cykelpodcast vender igennem cykelsæsonen stort og småt fra de største cykelløb sporten har at byde på. Lyt med når altid vidende ekspertpaneler debatterer og leverer skarpe analyser om emner på og uden for landevejene.

Find cykelpodcasten i din podcast-app eller via Soundcloud.

Panel: Rolf Sørensen

Vært: Mass Lisby