Tour de France

Lyden af sommer - Optakt til Tour de France med Rolf, Ritter & Jul

I denne uges cykelpodcast varmer vi op til Tour de France i selskab med kommentatorduoen Dennis Ritter og Rolf Sørensen og ekspert Henrik Jul.

Lyden af sommer og Tour de France er over os, og derfor kigger vi nærmere på den 104. udgave af verdens største cykelløb, som ser ud til at kunne blive en helt speciel en af slagsen set med danske øjne.

For hvad kan det egentlig blive til for Jakob Fuglsang, som var så blændende godt kørende i Critérium du Dauphiné, hvor han tog den samlede sejr foran konkurrenter som Chris Froome og Richie Porte?

TV 2 Cykling

TV 2's cykelpodcast vender igennem cykelsæsonen stort og småt fra de største cykelløb sporten har at byde på. Lyt med når altid vidende ekspertpaneler debatterer og leverer skarpe analyser om emner på og uden for landevejene.

Find cykelpodcasten i din podcast-app eller via Soundcloud.

I denne optaktspodcast til Tour de France vender panelet Fuglsangs muligheder, de øvrige danskere, favoritterne og ruten, som byder på så stejle stigningsprocenter, at Tour-kommentator Dennis Ritter ikke turde klikke sig ud af sine pedaler under dette års optagelser til ’Rolf & Ritter på Tour’.

Panel: Dennis Ritter, Rolf Sørensen og Henrik Jul 

Vært: Mass Lisby