Tour de France

Froome troede, han var i gult - snuppede førertrøjens cykel

Team Sky satser på, at det er Chris Froome, der er i den gule førertrøje i Paris. Også selvom det er Geraint Thomas, som har den nu.

Se 4. etape af Tour de France på TV 2 og TV 2 Play lige nu.

Team Sky har indtil videre været svære at ryste i dette års Tour de France, hvor Geraint Thomas har formået at forsvare sin førertrøje, som han tilkæmpede sig på første etape.

Det er dog stadig holdets plan, at Chris Froome skal ende med den gule trøje på podiet i Paris, som han tidligere har været oppe at hente tre gange.

Han er faktisk så vant til den gule farve, at han er kommet til at tage Geraint Thomas' gule cykel. Chris Froome kom ud af holdbussen, så cyklen, satte sig på den og kørte af sted. Men cyklen passede ikke helt til den langlemmede brite, som måtte tilbage og finde den rigtige.

Det griner Geraint Thomas efterfølgende lidt af, men han understreger, at Froome stadig er deres vinderkandidat.

- Det var ret sjovt. Men forhåbentlig bliver det ham, som kører med en gul trøje i Paris, siger Geraint Thomas til TV 2 SPORT.

Danske Carsten Jeppesen er teknisk direktør hos Team Sky, og han fortæller, at holdet har lavet lidt sjov med, at det nu er Geraint Thomas, som er i spidsen af løbet.

- Det er ikke vigtigt, hvem der er i den gule trøje. Vi joker bare lidt med det, siger Carsten Jeppesen.

- Geraint Thomas er så vellidt - også af Froome. Han ved, hvor meget Thomas har kørt røven ud af bukserne de andre år. Så alle kan godt unde Thomas den gule trøje, siger han.

Rytterne er i dag ude på 207,5 kilometer, hvor de skal fra Mondorf-Les-Bains i Luxembourg og til Vittel i Frankrig.