Tour de France

Konkurrenterne bukker sig for Kittel: - Han er uovervindelig

Marcel Kittels dominans i spurterne vækker stor respekt hos konkurrenterne.

Med flere cykellængder kunne Marcel Kittel tirsdag vinde sin fjerde etape i dette års Tour de France.

Tyskeren kom som sædvanlig buldrende bagfra, hvor ingen af de andre sprintere kunne følge med. Selvom John Degenkolb, der blev nummer to på etapen, forsøgte.

- Han er uovervindelig. Han er super talentfuld, og lige nu er han bare rigtig god. Jeg kan ikke se nogen, der kan slå ham mand mod mand, siger han til Cyclingnews.

John Degenkolb er normalt ikke en rytter, der kan blande sig med om sejren på de helt flade sprinterafslutninger. Der var ifølge ham selv også kun én god grund til, at det skete på 10. etape.

- Da Marcel overhalede mig, forsøgte jeg at holde hans hjul. Jeg blev nødt til at sprinte fuldt ud bare for at blive i hans slipstrøm. Det var det, som gav mig muligheden for at blive nummer to.

Dan McLay forsøgte en anden taktik i spurten for slå Kittel. Han forsøgte at åbne spurten og håbede på, at han kunne få nogle meters forspring, inden Kittel kunne komme til.

- Men Kittel tog bare mit hjul og blæste forbi mig.

Nummer tre på etapen, Dylan Groenewegen, erkender, at der ikke er så meget at gøre over for Kittel. Andet end at slå til, når Kittel dummer sig. Ligesom det skete på fjerde etape, hvor han blev fanget bag et styrt i afslutningen.

- Vi bliver nødt til at udnytte de fejl, Kittel laver, og straffe dem. Det er den eneste måde at vinde på, siger Groenewegen.

På 11. etape er der endnu engang lagt op til en sprinteretape. Se det hele på TV 2 og TV 2 PLAY.