Tour de France

Contador hårdt ramt efter styrt: - Han har det ikke godt

Alberto Contador har sat sine ambitioner ned, efter han styrtede på onsdagens etape i Tour de France.

Du kan se 12. etape af Tour de France lige nu på TV 2 og TV 2 Play.

- Det ser ikke godt ud.

Så kort var svaret fra Trek-Segafredos danske sportsdirektør, Kim Andersen, da spørgsmålet gik på Alberto Contadors tilstand.

Med 21 kilometer tilbage af onsdagens flade etape blev spanieren ramt af uheld. Trek-kaptajnen måtte en tur i asfalten sammen med sin østrigske holdkammerat Michael Gogl, men Contador kom dog tilbage på cyklen.

Dagen efter er det dog ikke de mest positive meldinger, som der kommer fra Trek-Segafredo-lejren.

- Han har det ikke super godt. Meldingerne er ikke så optimistiske. Jeg tror ikke, at han udgår, men vi kommer nok heller ikke til at se angreb fra ham i dag, siger Kim Andersen til TV 2 SPORT.

Trek-danskeren forudser, at der bliver stor aktivitet fra starten af dagens etape, da der er en chance for, at etapesejren kan blive afgjort i blandt de jagtende lykkeriddere.

- Det bliver en fantastisk hård start, og der bliver en stor kamp om at komme med i udbruddet. Det bliver sikkert en rimelig stor gruppe, som sidder ude foran, og jeg tror også, at de kommer til at køre om etapesejren.

Dagens etape begynder med 100 flade kilometer, som kan gøre, at dagens udbrud kan skabe et stort forspring.

- Det betyder, at hvis en gruppe slipper afsted, som ikke ligger rigtig godt til, så får de et stort forspring, og på den måde har en chance for at holde hjem, siger sportsdirektøren og fortæller, at holdets taktik er ganske klar.

- Vi skal have så mange med i udbruddet som muligt.