14. etape - Blagnac / Rodez | Tour de France 2017

16x9
Etapeprofil for 14. etape af Tour de France 2017 Foto: TV 2 SPORT

14. etape af Tour de France 2017 er kuperet og 181,5 km. lang. Den strækker sig fra Blagnac til Rodez.

Indlæser ...
Indlæser ...
Indlæser ...
Tidstabel
  • Etapetype: Kuperet
  • Længde: 181,5 kilometer
  • Favoritter: Philippe Gilbert, Steve Cummings, Daryl Impey
  • Starttidspunkt: 13:20

Eksperterne vurderer dagens etape:

Brian Nygaard: Jeg tror, at der er rigtigt mange ryttere, der gerne vil i udbrud på den her etape. Den ligger efter hårde etaper i Pyrenæerne, og ubalancen mellem holdene, der kæmper om den samlede sejr, betyder, at det bliver svært at kontrollere. Det kan sagtens blive ret vildt fra starten. Samtidig tror jeg, at den her type etaper også helt automatisk bliver til en dag, hvor klassementsrytterne måske kommer til at dyste, da de hele tiden vil lede efter mulige åbninger for at angribe. På den måde får måske to cykelløb at holde øje med på samme etape.

Fränk Schleck: Det bliver en dag for puncheurs, for det slutter opad. Det er sidste uge, og der er nogle, der har friske ben og som har sparet energi i grupettoen – især puncheurs. Dem der ikke er gået efter klassementet.

TV 2 SPORT har besøgt Andy og Fränk Schleck i Luxembourg forud for Touren. De analyserer alle etaperne. Video: Jasper Stadum

Andy Schleck: Det her kan være sidste chance for et udbrud uden rigtige klatrere. Sportsdirektørerne på de hold, der ikke har vundet noget endnu, vil tænde op under rytterne om morgenen.

...Henter indhold...
annonce

Riis trådte ind på scenen her

Tilbage i 1994 plantede Bjarne Riis et dansk flag midt i dagens område omkring Albi, da han viste de første indikationer på en mand, der skulle komme til at præge løbet de kommende år.

Hør Jørgen Leth fortælle

Dagens vejr

Rodez Frankrig, 30. mar 2020, 08:00

2 Skyet Regnbyger 0 m/s Næsten stille fra syd 0 mm