Tour de France

Byens varmeste overskæg, en vred russer og Pharrell-koncert med Hesjedal

I TV 2 SPORTs cykelpodcast kan du igennem sæsonen blive klogere på spændende emner i cykelsporten.

Vi er nået til den anden og sidste hviledag i årets Tour de France, og derfor står den i denne episode af TV 2 SPORTs cykelpodcast på gode historier fra et liv med verdens største cykelløb.

Gæsten er Brian Vandborg, der har kørt Touren fire gange, og han byder på et unikt indblik i kulissen af løbet, der sommer efter sommer samler et utal af fans langs de franske landeveje og TV-skærme verden over.

TV 2 Cykling

TV 2's cykelpodcast vender igennem cykelsæsonen stort og småt fra de største cykelløb sporten har at byde på. Lyt med når altid vidende ekspertpaneler debatterer og leverer skarpe analyser om emner på og uden for landevejene.

Find cykelpodcasten i din podcast-app eller via Soundcloud.

Du kan blandt andet høre om, hvordan Vandborg fik lusket sig med til Pharrell-koncert i Paris sammen med Ryder Hesjedal og om en vred russer, der efter et styrt endte med at sende en uskyldig konkurrent i asfalten lige inden feltet nåede til Champs Élysées.

Gæst: Brian Vandborg

Vært: Mass Lisby