Fuglsangs slutprogram er fastlagt: - Han skal i gang igen

16x9
Jakob Fuglsang afslutter sæsonen med en række løb i Italien og Kina. Foto: PHILIPPE LOPEZ / Scanpix Denmark

Jakob Fuglsang skal bruge resten af sæsonen på at komme tilbage oven på uheld og skader.

Se Giro dell'Emilia på TV 2 PLAY lørdag klokken 15:35

Planen er klar for Jakob Fuglsangs sidste måned af sæsonen. 

Astana-rytteren, der sommeren over har været plaget af skader på grund af to alvorlige styrt, skal køre Tour of Almaty samt en række kinesiske løb for at runde sæsonen af. 

På lørdag tager den 32-årige dansker hul på det kazakhiske etapeløb, der blot er hans tredje løb siden Tour de France i juli, hvor han styrtede og udgik.

- Han skal jo lidt i gang igen. Aftalen er, at han skal bruge den sidste del af sæsonen på at komme tilbage. Han er også med i truppen til Lombardiet Rundt, og så skal vi over og køre nogle World Tour-løb i Kina, hvor han også er med, siger sportsdirektøren, der også fortæller at Jesper Hansen kører Giro dell'Emilia.

Valgren skal bruge VM-formen til at få et resultat 

Michael Valgren er også en del af Astanas efterårsplaner, hvor han også skal prøve kræfter med de italienske landeveje i de kommende uger.

Danskeren, der var i offensiven flere gange i løbet af søndagens VM i Bergen og viste en lovende form, stiller til start i endagsløbet Tre Valle Varesine, der køres i starten af oktober. 

- Michael Valgren skal køre Tre Valle Varesine, hvor han helt klart skal prøve at køre efter et resultat, siger den danske sportsdirektør.

Alt imens Michael Valgren skal ud og jagte sæsonens første sejr, så vurderer Lars Michaelsen, at Jakob Fuglsang ikke kommer til at køre efter andet end at få sin form tilbage. 

Kommer Jakob Fuglsang til at køre efter et resultat i de kommende løb?

- Det synes jeg selv, han skal have lov til at svare på. Men hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg, det bliver svært for ham, siger Lars Michaelsen. 

TV 2 SPORT har forsøgt at få en kommentar fra Jakob Fuglsang.