Cykling

Brian Holm fortsætter karrieren hos det mest vindende cykelhold

Brian Holm fortalte under sommerens Tour de France, at han ventede på et udspil fra holdet. Det har nu ført til en underskrift.

Cykelsæsonen er gået på hæld, og rytterne er i gang med at forhandle nye kontrakter.

Det samme gælder sportsdirektørerne på de respektive hold, som ligeledes skal have fremtiden på plads.

Brian Holm, sportsdirektør på Quick-Step, har længe været usikker på, hvad fremtiden ville bringe. Nu bekræfter den danske sportsdirektør over for TV 2 SPORT, at han har forlænget sin kontrakt med Quick-Step, så den nu løber et år længere.

- Det er en stor ære at få lov til at arbejde yderligere et år for Quick-Step, slår Holm fast.

Danskeren fortalte under sommerens Tour de France, at der ellers var interesse fra flere WorldTour-hold, men at han valgte at vente på Patrick Lefevére, som er chef på holdet.

- Jeg har haft et par tilbud hen ad vejen, men indtil videre har jeg besluttet for mig at vente på Quick-Step og se, hvad der sker, sagde Brian Holm dengang.

Skal arbejde sammen med Mørkøv næste år

Da Brian Holms fremtid nu er sikret i yderligere et år, kommer han til at arbejde sammen med Michael Mørkøv, som støder til holdet fra næste sæson.

Brian Holm havde faktisk en finger med i spillet i Michael Mørkøvs skifte. Han blev spurgt om den danske hjælperytter af Patrick Lefevère, hvortil han svarede, at han var en meget professionel rytter og altid fik det fulde ud af sit talent.

Brian Holm har været sportsdirektør på Quick-Step siden 2012. Forinden var hans hos T-Mobile og Acceptcard Pro Cycling.