Cykling

Valgren takker Fuglsang: - Han skreg af mig i radioen

Michael Valgren leverede endnu en stor præstation, da han vandt Amstel Gold Race, og det vil han især gerne takke Jakob Fuglsang for.

Astana-danskerne holdt sig ikke tilbage i søndagens Amstel Gold Race.

Dybt inde i finalen angreb både Jakob Fuglsang og Michael Valgren, men det var sidstnævnte, der kunne tage en storsejr efter at have slået tjekkiske Romain Kreuziger i en spurt.

Men Jakob Fuglsang spillede en stor rolle i Valgrens sejr, og han får en stor tak for det flotte arbejde.

- Jakob satte finalen op for mig, og så blev det en perfekt dag for os. Jakob og jeg arbejdede godt sammen, og han var superstærk. Han gjorde de andre ryttere trætte, så jeg kunne komme med mit andet gode angreb, siger Michael Valgren efter sejren.

- Han råbte af mig i radioen, hvor han skreg 'kom nu, kom nu! Du skal afslutte det her!' Og det gjorde jeg, så jeg er rigtig glad for mig selv og for holdet.

- Hold øje med de danske ryttere

Sejren kommer efter flere gode resultater fra Valgren og andre danskere i dette forår. Hvis det står til danskeren, så er det ikke sidste gang, at vi har set en landsmand køre først over stregen i denne cykelsæson.

- Det ser godt ud for dansk cykling, og det har det gjort i nogle år endnu. Vi et blevet skolet ret godt og er stadig unge, så vi begynder at kunne udnytte det.

- Jeg er sikker på, at vi kommer til at se en Søren Kragh Andersen og sådan nogle ryttere senere i sæsonen. Det ser lyst ud for den danske fremtid, siger Michael Valgren.

Jakob Fuglsang, der sluttede på en ottendeplads, sagde følgende om Valgren efter sejren:

- Han kørte skidegodt, og vi hjalp hinanden. Han sparede sig fornuftigt, og jeg kørte aggressivt for, at kan kunne lukrere på det. Han sagde, han ville vente med sit angreb, og så gav jeg den gas, siger han til TV 2 SPORT.