Ny magtdemonstration fra Astana

Astana viste endnu engang holdets store styrke, da Luis Leon Sanchez vandt 4. etape af Tour of the Alps.

Det går godt for Astana i denne sæson. Holdet har vundet flere store sejre blandt andre med Michael Valgren i løbet af foråret, og i etapeløbet Tour of the Alps har holdet domineret på de første etaper, hvor de har vundet to ud af tre.

Torsdag blev en i forvejen imponerede sejrsperiode endnu bedre, da den rutinerede spanier Luis Leon Sanchez kørte holdet til den tredje etapesejr ud af fire mulige i løbet.

I finalen havde det kazakstanske hold hele fem ryttere med i favoritgruppen, og det udnyttede de til at stikke på skift i forsøget på at slide de øvrige favoritter op.

Med to kilometer til mål, og efter flere angrebsforsøg, lykkedes det Luis Leon Sanchez at køre væk fra gruppen med Christopher Froome (Team Sky) og Thibaut Pinot (Groupama - FDJ).

LottoNL-Jumbos George Bennett forsøgte at køre med Luis Leon Sanchez, men på den flade strækning frem mod mål kunne Bennett ikke følge med.

Den newzealandske LottoNL-Jumbo-rytter endte dog med at holde sig foran de øvrige favoritter og kom ind på andenpladsen.

Løbet føres fortsat af Thibaut Pinot.

Klassementet efter 4.etape

  1. Thibaut Pinot (FDJ)
  2. Domenico Pozzovivo (Bahrain) +15
  3. Miguel Angel Lopez (Astana) +15
  4. Chris Froome (Team Sky) +16
  5. Fabio Aru (UAE) +50
  6. Luis Leon Sanchez (Astana) +1:06
  7. George Bennet (LottoNL-Jumbo) +1:10
  8. Ben O’Conner (Dimension Data) +1:10
  9. Giulio Ciccone (Bardiani CSF) +1:45
  10. Jan Hirt (Astana) +1:55