Cykling

Holdkammerat forudså dansk sejr: - Hvad sagde jeg?

Christopher Juul-Jensen tog sejren på 4. etape i Tour de Suisse, og det havde danskerens holdkammerat forudset fra morgenstunden.

Se Schweiz Rundt på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

Sjældent har schweiziske Michael Albasini haft et så smørret smil, som han havde efter 4. etape af Tour de Suisse.

Mitchelton-Scott-rytteren havde nemlig fra morgenstunden sagt, at han troede på, at danske Christopher Juul-Jensen kunne tage en etapesejr i det store løb - og det var nøjagtigt, hvad der skete.

- Hvad sagde jeg? Jeg sagde jo, at han kunne gøre det, siger Micheal Albasini til TV 2 SPORT kort efter etapesejren til danskeren.

- Vi sad i feltet og håbede på, at han kunne tage sejren. Og da han så kørte over stregen, kunne vi ikke holde jublen tilbage.

Michael Albasini (th) var en af de første til at lykønske Christopher Juul-Jensen efter sejren.

Mitchelton-Scott-danskeren forsøgte allerede på mandagens etape at køre i udbrud, men der gik den ikke. Det gjorde den tirsdag, og det viser bare, hvor stærk en rytter han er, mener Albasini.

- Når han er i udbrud, kan han køre i virkelig høj fart i lang tid. Jeg tror, at der er nogle etaper i dette løb, der kunne passe ham, sagde schweizeren tidligere på etapen.

- Han er en superstærk rytter og kørte et godt Giro d’Italia, hvor han præsterede et godt stykke arbejde. Og nu er han her endnu engang, og han kæmper og gør det virkelig godt. Det er imponerede. Han er en virkelig en god holdkammerat.

Danskeren selv var også glad for sejren, da han lige havde samlet sig.

- Det var nærmest lidt uhyggeligt at køre ind på landingsbanen (kort før mål, red.), og jeg kunne se, at feltet var ret tæt på. Så jeg turde nærmest ikke at række hænderne op, før der manglede 50 meter - for at være helt sikker. Det er fantastisk, siger Christopher Juul-Jensen.