Tour de France

Managertips til 3. etape af Tour de France

Her får du tips og tricks til dit managerhold i Tour-spillet.

Holdtidskørslen er tilbage i Tour de France for første gang siden 2015, så det kan være en rigtig god idé at genopfriske reglerne og pointsystemet for disciplinen. Et særligt pointsystem for holdtidskørsel erstatter nemlig en lang række af de normale point og bonusser, så der på holdtidskørslen gives point til samtlige ryttere fra de hold, der opnår placeringerne fra 1-5 på etapen.

SÆT DIT MANAGERHOLD HER

Da man maksimalt kan have to ryttere fra samme hold på sit virtuelle team, ville det altså være optimalt at ramme to ryttere på de første fire hold på etapen. Derudover er der en overvejende sandsynlighed for, at tidsforskellene bliver store nok, til at løbets førertrøje skifter ejermand, så kan man ramme den nye mand i gult, er der altså ekstra point at hente.

Ruten bliver flere steder beskrevet som teknisk svær og med små stigninger, der ødelægger rytmen hos de otte mand store hold. Derfor er det en god idé at kigge efter de hold, der er vant til at køre sammen og præstere godt i disciplinen, da det kan koste dyrt at miste et par mand for tidligt. Hold derfor øje med, om nogle hold har mistet ryttere til styrt eller skader de første dage.

Team Sunweb er forsvarende verdensmestre i disciplinen og har tempomaskiner som Tom Dumoulin (10.5M), Søren Kragh Andersen (4.5M) og Michael Matthews (8.5M) til start i løbet. Har man i forvejen sidstnævnte på holdet, vil man muligvis være godt stillet, da nogle af de kommende etaper kunne passe ham godt. Derudover må BMC, Team Sky og Quick-Step betegnes som favoritter.

Bemærk, at pointene på etapen ikke er så store, og at der muligvis kan spares på transfergebyrer og samtidig spares lidt op via bankrenten, hvis man ikke køber alle de dyreste ryttere. Frem med kuglerammen.