Tour de France

Managertips til 4. etape af Tour de France

Her får du tips og tricks til dit managerhold i Tour-spillet.

Enkeltstartscyklerne er kørt tilbage i garagen, og det ligner igen en klassisk, relativt flad sprinteretape. Holdtidskørslen har formentlig vendt godt og grundigt op og ned i klassementet, så sprinterne ikke længere har en gul trøje indenfor rækkevidde med en etapesejr.

SÆT DIT MANAGERHOLD HER

Det kan måske øge incitamentet til udbrudsforsøg, hvis den gule trøje ikke vil bruge sit hold til at sidde og jagte, og sprinterholdene også begynder at økonomisere med kræfterne i det lidt hårdere bretonske terræn.

Dog er alle stadig så friske, at der virker relativt sikkert at satse på feltets hurtigste. Ligesom på anden etape stiger den sidste kilometer en smule op mod mål, men ikke mere end et par procent, så det ikke er noget, der skræmmer de bedste sprintere.

Alligevel kan det godt favorisere nogle sprintere frem for andre, og anden etape burde være en indikator for, om mere holdbare afsluttere som Sagan, Matthews, Gaviria og Demare er langt fra rendyrkede sprintertyper som Kittel, Greipel og Groenewegen i massespurterne. Flere af førstnævnte kan nemlig også meget vel komme i spil på næste etape.

Derudover tæller sprinterfeltet i år navne som Mark Cavendish (8M), Alexander Kristoff (7.5M) eller John Degenkolb (7M), der synes at have flere spørgsmålstegn om formen end de ovenstående, og som derfor kan erhverves lidt billigere.