Tour de France

Managertips til 8. etape af Tour de France

Her får du tips og tricks til dit managerhold i Tour-spillet.

Langt de fleste i feltet håber nok på en stille dag på det rullende kontor. Som Tourmanager ville man bestemt heller ikke klage over at se to franske lykkeriddere stege et par minutter foran et enigt felt, der holder dem i kort snor, så kaptajner og specialister allerede kan rette et halvt øje mod den frygtede brostensetape i morgen.

SÆT DIT MANAGERHOLD HER

Så nemt bliver det dog næppe. For det første er den sidste halvdel af ruten relativt kuperet, og for det andet køres etapen stadig i et område tæt på vandet, hvor der er mulighed for sidevind.

Og ja, så er det Bastilledag, hvilket nok øger antallet af opportunistiske franskmænd, der gerne vil af sted i udbrud og forsøge at stjæle karrierens største sejr fra sprinterne.

Igen handler det altså om, dels hvor intakte og dels hvor grådige sprinterholdene er. Dog er det de rendyrkede sprinteres sidste chance for etapesejr og point til den grønne trøje i et godt stykke tid, så et brag af en massespurt på Bastilledagen virker som et meget sandsynligt scenarie.

Cofidis har godt nok ladet iltre Nacer Bouhanni blive hjemme, men vi kan godt forvente, at feltets sprintere – og især franskmændene - finder de spidse albuer frem i forsøget på at overstråle alle andre netop i dag.

De hurtigste franskmænd er umiddelbart Arnaud Demare (8M), Christophe Laporte (5M) og Thomas Boudat (3.5M).