Valgrens SMS-dagbog: Skifte cykel - hvem har den mærkelige idé?

16x9
Michael Valgren leverer en SMS-dagbog for TV 2 SPORT under Tour de France. Foto: TV 2 SPORT

Gennem Tour de France skriver den danske Astana-rytter Michael Valgren og TV 2 SPORTs reporter Rasmus Staghøj sammen om alting og ingenting.

Lørdag den 28. juli

28-07-2018  10:39
Rasmus Staghøj
Skifter I cykel undervejs i dag?
28-07-2018  10:40
Michael Valgren
Nej?🤷‍ hvem har den mærkelige idé??
28-07-2018  10:41
Rolf kørte ruten i Rolf og Ritter på tur. Han synes, den sidste stigning er maje hård.
28-07-2018  10:43
Ja men også kort
28-07-2018  10:44
Nemlig. 900 meter. Nemt - siger jeg fra den varme kommentatorboks uden at have cyklet så meget som en kilometer i en måned Har du et godt bud på en vinder i dag?
28-07-2018  10:46
Du er vel også kategoriseret som ekspert, går jeg ud fra? Hvad kræver det egentlig af uddannelse for at få sådan en status??🤔🤔 Jeg tror på, at Froome vinder og kører Roglic at podiet🤷‍🤷‍
28-07-2018  10:49
Jeg er glad for at du spørger, for det er et emne, der ligger mig meget på sinde. Jeg er IKKE ekspert! Jeg er journalist og kommentator. Chris og Brian er eksperter. Deres kompetencer må du spørge dem om Jeg har bare læst på Journalisthøjskolen, og siden da har jeg stillet spørgsmål. Det bliver jeg ved med. Er du interesseret i at blive ekspert en dag?
28-07-2018  10:50
Hahahah. Nej, eksperter skal altid have en holdning og viden, og jeg har hverken eller
28-07-2018  10:53
Du skal også koncentrere dig om at køre hurtigt på cykel de næste år, så skal jeg nok sørge for, at der er en hel masse andre, der har en holdning til det Held og lykke i dag!
28-07-2018  10:54

Fredag den 27. juli

27-07-2018  20:36
Rasmus Staghøj
Bjergene i Tour de France er overstået. Hvordan var det i dag?
Michael Valgren
Forfærdeligt! Jeg havde en rigtig skidt dag. Men klarede den, men er helt helt død nu!
Så kan du i det mindste glæde dig over, at der ikke er flere bjerge! Så du Sagan i dag? Han led virkelig. Han sagde bagefter i mixed zone, at han i dag leverede en større præstation end sine tre etapesejre i løbet.
Så ham ikke. Sådan havde jeg det også tror jeg. Er stadig helt paf og træt! Men ja, ikke flere bjerge nu. Nu skal jeg bare inden for tidsgrænsen imorgen. Og så kommer mine kammerater og ser det for første gang. Det bliver fedt. De stod på sidste bjerg i dag, og jeg håber, de kan komme med i bilen i morgen bag mig!
Det lyder da alletiders.
Ja, det skal nok blive fedt. Og så mødes jeg med dem i Monaco bagefter. Så skal jeg ikke lege cykelrytter i et par dage!
Jeg ved, du godt kan lide PostNord Danmark Rundt. Hvorfor skal du ikke køre det i år?
Det løb har jeg vundet, så må jeg prøve noget nyt!
Men hvad med dit bagland, siger Jesper Worre!?!? Har du glemt det?
Nej, jeg kører jo gadeløb i Aalborg! Så der bliver de søde nordjyder plejet. Kan jeg undgå 'djævleøen', gør jeg det!
Og nej, som jeg har lige det nu, ville jeg ikke være i stand til at køre en etape i Danmark Rundt. Jeg er godt og grundigt gennem......t.
Du skal bare lige have et par dage i Monaco med drinks, og så er du klar igen. Er Vuelta a España i planerne?
Præcis! Haha - men der er jo ikke tid til burger og drinks før DK Rundt. Det er jo problemet!! Nej, skal køre Bingo Banko Tour, GP Plouay og Canada-løbene, og så håber jeg på at køre mig på VM-holdet.
Hvis du kommer på VM-holdet, så kommer jeg sgu også til Østrig. Okay, jeg kommer faktisk alligevel!
Tror det bliver et fedt VM!!

Torsdag den 26. juli

26-07-2018  19:17
Rasmus Staghøj
Hvordan går det? Er du ved at være træt og glæde dig til Paris?
26-07-2018  21:20
Michael Valgren
Tror, du er mere træt end jeg. Jeg føler mig forsømt her de sidste par dage!
Du har ret.
Du savner måske fruen? Kommer hun forresten til Paris? Hils Brian og sig tillykke!
Hvordan kan jeg gøre det godt igen? Jeg er i topform lige nu, for Brian har fødselsdag, og han har lige givet vin.
Haha, det skal ikke handle om mig! Brian hilser igen og siger tak!
Jeg har også lige drukket et glas vin. Det siges, at skulle være godt! Så er jeg klar til i morgen! Så må vi se, hvad taktikken bliver i morgen - om den bare skal ud og have én over nakken!!!
Jeg kunne forstå, at Fuglsang vil ud og sætte alt på et bræt, som Rolf siger. Det må jo betyde angreb inden den sidste stigning?
Det er også, som jeg har læst det! Det er fedt, man ofte bliver klogere ved at læse TV 2’s nyheder!
Man skal altid læse TV2.dk for at få nyheder om Tour de France.
Er 100 % sikker på, at det er mit mest besøgte website denne måned! Ej, jeg tænker altså, at i morgen må blive en god dag som tv-seer. Tror, det bliver godt cykelløb, og det er jo det, vi alle i bund og grund drømmer om! Synes, det er fedt, at den gule trøje stadig er i spil - for under normale omstændigheder ville Froome allerede nu have vundet Touren. Så fedt, det stadig er lidt åbent!
Fedt! Jeg er fuldstændig enig! Selvom Geraint Thomas må være favorit, kan han slet ikke føle sig sikker på noget som helst endnu. Det er jo en virkelig fed situation før etapen i morgen og enkeltstarten lørdag.
Men jeg håber, G. vinder. Synes virkelig, han har kørt flot i årets Tour!! Og så håber jeg, at Roglic eller Kruijswijk kommer på podiet!
Og kunne man forestille sig, Froome går til angreb i morgen???
Du tænker sådan et angreb som i Giro d’Italia? Man kan vel ikke afvise det...
Nej, han er jo ærekær nok til at gøre det! Vi ser. Gør han det, følger jeg bare efter!

Tirsdag den 24. juli

24-07-2018  20:15
Rasmus Staghøj
Fik du peberspray i øjnene i dag?
Michael Valgren
Næ, overhovedet ikke. Ved ikke, om mine linser fra Brillehuset i Thisted har noget immunitet over for peberspray. Så det var fedt nok!
Du har nogle gode linser!
Hvad siger du til den måde, etapen starter på i morgen? Er det ren show, eller kommer det reelt til at betyde noget?
Ærlig talt så aner jeg ikke, hvordan det kommer til at foregå.
Har lige hørt de andre, hvordan vi skal starte. Okay, det kommer ikke til at gøre en forskel!
Mærkeligt tiltag!
Det lyder ærligt talt også mere som show end som et reelt forsøg på at skabe udskilning med det samme. Men specielt er det da.
Touren er speciel. You know that. Forhåbentlig kan jeg komme med op over første stigning. Ellers må jeg jagte fuld gas nedad ligesom i dag. Havde hurtigste tider på de to sidste nedkørsler i dag!
Når man ikke er den hurtigste opad, må man jo være det nedad. Men din bjergkørsel er sgu heller ikke så tosset i år.
Hvad skal Fuglsang forsøge i morgen?
Han skal bare flyve, flyve, flyve af sted!!!!
Good luck i morgen!

Mandag den 23. juli

23-07-2018  21:02
Rasmus Staghøj
Det er hviledag, så jeg har lige et spørgsmål om noget andet end cykelløb. Jeg har nemlig altid undret mig over noget ved cykelsporten. I bor jo på værelse sammen to og to. Altså det, synes jeg i sig selv, er lidt grænseoverskridende. Men mit spørgsmål er: Siger I så godnat til hinanden og slukker lyset på samme tid?
Michael Valgren
Ja, det kan godt virke lidt grænseoverskridende og ikke mindst på sådan et “hotel”, som vi bor på, nu hvor der kun er fem centimeter mellem sengene! Men ja, Jakob og jeg siger godnat og sover på samme tid og vågner på samme tid. Vi er meget ens, når der gælder sengetid, og hvornår vi gerne vil op. Så vi er godt match!
Vænner man sig til det? Altså at man hele tiden deler værelse med nogen? Du er jo aldrig alene. Vi er så privilegerede på TV 2, at vi har vores egne værelser. Det har alle faktisk rundt om Tour-feltet.
Chris Anker troede i øvrigt, at han skulle dele værelse med en af os andre, da han sidste år var med på TV 2 for første gang. Han var spændt på, om det var mig eller Brian, han skulle dele værelse med.
Man vænner sig til det. Men det kan godt være hårdt, fordi man som sagt ALDRIG er alene. Når jeg enten flyver til eller fra løb, elsker jeg bare gå og tulle rundt i lufthavnen og være helt mig selv og i min egen verden. Fordi enten skal jeg hjem og støvsuge eller være sammen med en flok tossede cykelryttere.
Haha, god historie! Jeg ved, der er nogle, der har problemer med at sove med nogen pga. snorken og forskellige soverytmer! Fx vores spanske ryttere elsker jo at være længe oppe og sove længe, hvor Tanel derimod er totalt modsat. Og de er kommet på værelse sammen nu, efter at Gruzdev blev sendt hjem. Så det er et knap så godt match!
Det kan jeg sgu godt forstå. Jeg tror, jeg ville blive vanvittig af ikke at kunne være helt for mig selv. Jeg håber ikke, at Fuglsang snorker så?
Nej han pipper! lol!
Haha!

Søndag den 22. juli

22-07-2018  19:20
Rasmus Staghøj
Boom! Cort! Hvordan er humøret i Astana-lejren lige nu?
Michael Valgren
Folk er helt oppe at støde, så det er mega fedt!
Du må sende billeder eller video fra champagne-fejringen.
Næ. Det har I vel Nick til. Han var der i hvert fald i går
Foto-Nick er altid på pletten!
Ja privatliv er der intet af, når han er i området.
Jeg tror, de fleste er enige om, at både du og Cort har kørt virkelig godt opad i Touren. Hvordan lagde I taktikken på den sidste kategori 1-stigning?
Jamen vi skulle helst gerne over sammen, for så var jeg sikker på, at jeg kunne lukke hullerne på nedkørslen med Magnus på dæk. Men vi var begge stærke nok til at sidde med, så det var bare verdensklasse!!
Det er sgu da teamwork! Og Bauke Mollema kunne man slå med venstre ben - var det sådan, du sagde i interviewet lige efter målstregen?
Ja, det kom jeg vist til!
Det er derfor, det er godt at interviewe jer lige efter målstregen!
To etapesejre til Astana i træk. Er Tour de France allerede en succes for jer, eller vil I have mere?
Ja jeg skal lære at passe mere på! Succes avler succes, ik'??
22-07-2018  20:36
Jeg kan se, at Gazzetta Dello Sport skriver, at du forlader Astana og skifter til Dimension Data i næste sæson. Rygtebørsen er i gang. Any comments?
Læste også at jeg var på vej til Trek, så rygtebørsen er godt i gang!
Jeg har også hørt et rygte om, at Glud og Marstrand genopstår, og at du vil blive genforenet med Christian Moberg under Michael Skeldes ledelse. Kan du bekræfte det?
Det ville jeg virkelig gerne i hvert fald! Savner altså conti-tiderne sommetider! Der var bare noget over det!!!
Jeg har lige læst, at Moscon er ude af Touren, og måske han bliver smidt af Sky. Han slog vist nok en Fortuneo-rytter. Han slog faktisk mig sidste år, hvor jeg bare valgte at gå stille med døren den gang. Jorden er rund.
Jeg sidder faktisk lige og læser historien lige nu, og jeg har lige set videoen af, at han slår Elie Gesbert i hovedet. Hvornår siger du, han slog dig, og hvad skete der i den situation?
I E3 Harelbeke sidste år, fordi jeg ikke ville give min plads bag min holdkammerat, og så svingede han bare armen lige ind i min albue. Kan huske, det gjorde næsten lige så ondt, som når min storebror Morten gav mig lammere som lille!
Han er sgu en slagsbror. Altså Moscon. Ikke din storebror Morten. Men du sagde ikke noget til nogen dengang?
Morten er blid som et lille lam nu, og jeg kan tæske ham i alle sportsgrene, og han hader mig for det. Tennis, badminton, bordtennis, fodbold, håndbold... you name it. Det er kun min søster, som kan løbe fra mig. Det er hun glad for.
Der er gang i familien Valgren Andersen!
Men jeg går ikke ud fra, at du kommer til at savne Moscon særlig meget så?
Jeg har det egentlig fint med ham - altså det var i kampens hede. Der tilgiver jeg næsten alle for, hvad de gør. Jeg væltede jo ikke eller noget! Men ærgerligt for ham, for han er jo en superstærk rytter. Men det her ry kan koste ham dyrt, tror jeg!
Spændende, hvordan Sky reagerer på det. De har tidligere givet ham en advarsel, så det her kunne godt gå hen at blive alvorligt for ham...
Har læst et sted, at de ville “fyre/suspendere” ham, hvis han gjorde det igen!
Præcis. Vi afventer en pressemeddelelse fra Sky nu.

Fredag den 20. juli

20-07-2018  19:07
Rasmus Staghøj
Haha, jeg har lige set en video fra i formiddags af en nærgående fan, som virkede til at være meget glad for at røre ved dig. Hvad gik det ud på?
Michael Valgren
Ja, det ved jeg heller ikke. Ved ikke, om han troede, jeg var en hund eller noget, men meget søde drenge!
Du er bare blevet så stor en stjerne for de små drenge, at de bliver nødt til at røre ved dig, for at finde ud af om du er helt ægte.
Nå, men 13 etaper inde i Touren. Er der ved at være lejrkuller? Det er vel sådan en slags boble, man lever i under Tour de France.
Ja, det virker sådan! 🤪 Lejrkuller, nej, men Tour-boblen eksisterer. Altså, dagene flyver af sted, så det jo dejligt. Men jeg er ikke i meget kontakt med omverdenen!
Tour-boblen eksisterer også hos os. Og dagene flyver også af sted her. Det varer sgu ikke så længe, før vi er i Paris, og samtidig føles det som om, det lige er gået i gang.
Ja, lige præcis! Glæder mig nu også til at ramme Paris. Det er altid så specielt. Fed stemning, ens kæreste er der, alle er glade! Bare en stor fest!
Enig! Men det skal vi ikke snakke så meget om endnu. Der er stadig lang vej!

Onsdag den 18. juli og torsdag den 19. juli

18-07-2018  21:57
Rasmus Staghøj
Er du stadig vågen? Jeg har glemt at skrive. Gik Fuglsang sukkerkold i dag, eller hvad skete der til sidst?
19-07-2018  07:46
Michael Valgren
Er vågen nu tror bare ham ramte en mur desværre. Det sker, heldigvis er Touren stadig lang
19-07-2018  08:03
Er det stadig podiet, I satser på?
19-07-2018  08:17
Det håber jeg! Jeg tror på ham. Han er kommet fra baghjul før i denne sæson med stor succes!
19-07-2018  08:21
Skal du selv i udbrud igen i dag? ️ Det ser ud til, at du har fundet bjergbenene.
19-07-2018  08:31
Det tror jeg bestemt ikke. Håber jeg har restitueret godt, fordi det bliver altså en led dag. Jeg var til dopingkontrol igår, og der skal man jo tisse minimum 90 ml. Og jeg drak og jeg drak. Kunne bare ikke tisse, du ved.. Nå men så endelig kommer der hul på bylden, men ud kommer der kun 70 ml.... DOH! Okay, jeg venter yderligere 10 min og prøver så lige at klemme det sidste ud. Fik så klemt 12 ml ud. Så var vi på 82. OMG. 15 min senere kommer jeg over målstregen og ender på 99 ml. Og en meget koncentreret tis som lyder på 1.033, og det er vidst det, man kalder DEHYDRERET! Så selvom jeg følte under etapen, at jeg drak og drak, kan man jo bare konkludere at jeg ikke drak nok 🤪 Så jeg var på hotellet, som var 2 km fra målstregen, godt halvanden time, efter jeg selv var kommet i mål...
19-07-2018  08:31
Så starter vi lige dagen ud med en tishistorie, håber den slutter bedre
19-07-2018  08:55
Haha, fantastisk historie Jeg stod faktisk og ventede ude foran dopingkontrollen, men da det tog så lang tid, gik jeg derfra igen. Og så nåede jeg lige at se Cavendish komme over målstregen helt alene...
19-07-2018  09:17
En skam han ikke har det i sig i år. Han har så mange fans derude, så det er altid fedt og køre med ham. Sad i gruppettoen med ham på 6. etape, og det var VILDT så mange som heppede på ham!!

Tirsdag den 17. juli

17-07-2018  20:51
Rasmus Staghøj
Første bjergetape. Nev den i benene, som Fuglsang sagde efter etapen?
Michael Valgren
Bjerge er aldrig nemme. Så ja, det nev lidt, men jeg kom fint igennem egentlig og gjorde det, jeg skulle ;-) Og så er det bare lækkert at se, at Jakob bliver ved med at være oven på. Første dag i bjergene er altid spændende efter en hviledag.
Jeg kan se, at der er flere, der er lidt skuffet over, at der ikke skete så meget blandt favoritterne. Hvorfor tror du, det blev sådan?
Hmmmmm... tror altså bare, alle er så lige, og man skal have dagen for at kunne gøre udslaget. Plus modvind på sidste stigning.
Og Touren er meget laaang endnu. Man betaler for det senere, så forventer først, at folk rigtig åbner op på Alpe d'Huez-etapen faktisk.
Interessant. Så vi skal ikke forvente, at der er nogen, der åbner for hanerne i morgen?
Jeg tror det faktisk ikke. Kørte samme etape selv i Dauphiné, og de første to stigninger er lede! MEN den sidste er altså ikke så hård. Altså der skal nok komme angreb, men tror ikke, det bliver festfyrværkeri. Men jeg kan jo godt tage fejl. Håber jeg, at jeg gør, og Jakob bare smadrer dem.
Nå ja, den var med i Dauphiné! Når nogen er skuffet over etapen, handler det måske også om, at man har glædet sig så meget til bjergene, og så forventer man angreb, angreb og angreb.
Ja præcis, det er helt sikkert derfor. Men kan fortælle folket, at det altså stadig er hårdt, selvom der ikke bliver angrebet. Kan sende et billede af mine watt-tal de første 6 min., jeg sad med på Col de Romme. Så kan man bedømme det lidt...
Så døde baby....
Jeg viste lige tallene til Brian Nygaard. “Det er vanvittigt høje tal,” siger han.
Men også kun i 6 min. Men det var de første 6 min. på bakken. Havde også ført lidt inden.

Mandag den 16. juli

16-07-2018  13:29
Rasmus Staghøj
Hvordan går det på hviledagen? Har I fået lov til at sove lidt længe, eller hvordan foregår det?
Michael Valgren
Vi sover længe hver dag faktisk! 🤙🤙🤙 Nu står den på frokost og besøg fra Sissel! Wuhuuu!
Nyd det, så længe det varer. Hvad er det for noget med den energidrik-historie? Løb I tør for saftevand i går?
Det kan jeg hverken be- eller afkræfter ;-)
Politikersvar! Fik du nok energidrik i går under etapen?
EB-spørgsmål! 🤪
Nej. Men hvis der ikke var problemer, kan du jo nemt afvise det. Jeg tror, at flere er i tvivl om, om der er helt styr på organisationen på Astana, og det er derfor spørgsmålet rejser dig. Altså rent isoleret set er der vel ikke noget unormalt i, at det kan være svært at få nok at drikke under en brostensetape, så vidt jeg kan forstå, men hvis der ligger noget mere bag...
Nej, det er skidesvært at få drukket og spist nok. Og efter mit styrt mistede jeg alt mit mad osv., så det var nok også en af grundende til, at jeg døde ret tidligt :(
Ærgerligt. Der var heller ikke meget stof tilbage på ryggen af dig. Og frit udsyn til din Hvordan har kroppen det i dag?
Haha, det var et godt udluftningssystem på en ellers meget varm dag! Sissel er lige kommet, så nu er jeg blevet rigtig øm. Så får jeg lidt omsorg, hvilket jeg normalt ellers skal kæmpe hårdt for at få!
Hahaha! Så vil jeg ikke forstyrre mere.
16-07-2018  19:00
Vi har lige fået en pressemeddelelse fra Lotto-Soudal efter Jens Keukeleire er udgået. Jeg synes lige, du skal have lov til at svare på den, når du bliver nævnt. Den er her: “Alle talte om nervøsitet og brosten, men styrtet, som Richie Porte og jeg blev revet ned i, havde intet at gøre med det. Michael Valgren havde problemer med sin kæde, og det forårsagede styrtet.” Er det rigtigt?
Ved ikke, hvad der 100% skete.
Ok. Har du en kommentar til, at de skriver det sådan?
Nej, ved ikke, hvad jeg skal sige til det.
Ok. Fair nok.

Søndag den 15. juli

15-07-2018  18:55
Rasmus Staghøj
Hvordan har du det?
15-07-2018  18:56
Michael Valgren
🤞
15-07-2018  18:57
Hviledagen falder heldigt ️ Jeg kunne høre, at Fuglsang både var skuffet og tilfreds efter etapen. Hvad er din evaluering af etapen?
15-07-2018  18:59
Er glad for Jakob er så stærk, som han er, og ærgerligt vinden ikke var i hans favør. Tror at efter sektor 9 kunne vi have kørt væk. Men hele tiden modvind, og folk kom tilbage. I sidste ende er det jo godt at ligge nummer 7 på hviledagen, men når jeg selv ikke rigtig rammer dagen (benene) så er det svært at hjælpe, så det er jeg selvfølgelig personligt ærgerlig over
15-07-2018  19:01
Det var vildt at se på, kan jeg fortælle dig. Portes - og dit styrt - var vi ikke vilde med, men ellers var det en spændende etape. Skal I flyve til Annecy nu?
15-07-2018  19:04
Synd for Richie! Ja, vi sidder flyveren allerede. Vi har siddet her i 20 min. Der var noget med et timeslot, så vi skal vist vente 30 min mere
15-07-2018  19:07
Bummer! Jeg håber, I har fået noget at spise. Vi napper lige 850 km i bil. Vi bider den over, så vi nøjes med 500 km i dag. Om 10 km venter der et dejligt tankstationsmåltid
15-07-2018  19:07
Skønt!! Road trip er konge
15-07-2018  19:08
I godt selskab er det en fest ️
15-07-2018  19:09
.... og det har jeg heldigvis, må jeg hellere tilføje!
15-07-2018  19:09
God tur og god hviledag
15-07-2018  19:09
Så er det jo perfekt! Jeg håber, vores kok har kokkereret lidt lækkerier til os. Det hjælper altid på moralen🤞
15-07-2018  19:10
Det vil være velfortjent oven på sådan en uge.

Lørdag den 14. juli

14-07-2018  18:10
Rasmus Staghøj
Så er det tid til brosten! Det er jo dit terræn. Jeg spurgte Greg Van Avermaet i mixed zone, hvor afgørende brostensetape kan blive, og han sagde, at den kan komme til at få større betydning end de største bjergetaper. Er du enig med ham?
14-07-2018  18:11
Michael Valgren
Vi skal lige have slået noget fast her... er det din fødselsdag??🤔🤙
14-07-2018  18:11
Korrekt
14-07-2018  18:15
Stort tillykke Og ja, tror da han har nogenlunde ret! Altså tror det bliver en stor fight derude i morgen. Men ved ikke, om den kan få større betydning, eller jo. Der er jo en større risici i morgen, fordi punkteringer og styrt nemmere kan forekomme, vil jeg tro. Så tror det er det, der vil lave de største tidsforskelle
14-07-2018  18:19
Tak 🤙 Avermaet nævnte også positionering, som det vigtigste i morgen. Er det din opgave at placere Fuglsang langt fremme i feltet, når I rammer pavéerne?
14-07-2018  18:20
Det er vores opgave ja, og det bliver det vigtigste! Og gør vi det, skal den bare have en over nakken for at smadre de små drengespejdere
14-07-2018  18:21
Boooom! 🤜 Hvem af klassementsfavoritterne er det, I håber at sætte af i morgen?
14-07-2018  18:21
Alle🤪🤪
14-07-2018  18:23
Det bliver Astana-tog alá 2014, men i stedet for Nibali/Fuglsang er det Valgren/Fuglsang
14-07-2018  18:23
Svært at sige, ik? Altså så mange som muligt, man ved ikke rigtig, hvor folk som Quintana, Bardet, Mollema, Richie, osv. står henne. Vi skal mest fokusere på vores løb og gøre det, der nu skal gøres for Jakob! Så håber vi, han kan huske sine MTB skills og, at vi kan levere ham!
14-07-2018  18:24
Good luck! Vi glæder os til at kommentere løbet i morgen ️

Fredag den 13. juli

13-07-2018  19:51
Rasmus Staghøj
Dylan Groenewegen 🥇 Hvem vinder så etapen i morgen?
13-07-2018  19:52
Michael Valgren
Har ikke studeret det endnu, men er sikker på, Kittel ikke vinder 🤫 Men et hurtigt bud kunne godt være Démare🤔🤔
13-07-2018  19:54
Der hviler et stort pres på dine ekspertbud efter to pletskud i træk
13-07-2018  19:55
Nå, men fik du ellers snakket med nogen i feltet i dag, nu hvor I sad så længe ved siden af hinanden?
13-07-2018  19:56
Jeg prøvede og komme lidt rundt ja, men selvom man sidder længe derude, sidder man ofte på række og snakker for lidt Men altid sjovt og starte lidt rygter :)
13-07-2018  19:58
Jeg så, du snakkede med Marcel Sieberg i dag. Savner I begge to Lars Bak?
13-07-2018  20:07
Ja, vi snakkede netop om Bak! Han er en savnet mand, men jeg har daglig kontakt med ham alligevel i form af lydbeskeder her på whatsapp. Han har for resten bogført 37 timer hjemme i Danmark på en uge, så han holder da skruen i vandet
13-07-2018  20:08
Han er en maskine!
13-07-2018  20:09
Jeg læste også et sted, at Lotto-Soudal gerne vil beholde ham, så måske har vi ikke set ham i Tour de France for sidste gang?
13-07-2018  20:10
Håber vi får ham at se igen. Han har motoren til det. Bjarne skal bare i gang med det hold hurtigst mulig, ik?
13-07-2018  20:12
Apropos: Hvordan går det med din kontraktjagt - har du fået en ny kontrakt?
13-07-2018  20:12
Måske, måske ikke
13-07-2018  20:13
Okay, så nævner jeg lige en masse hold, og hvis du blinker to gange, så ved jeg, hvad du mener: Dimension Data?
13-07-2018  20:15
Kan ikke finde blinke smileyerne, så kan ikke hjælpe dig, desværre
13-07-2018  20:16
Pokkers!

Torsdag den 12. juli

12-07-2018  19:18
Rasmus Staghøj
Kan vi hyre dig som ekspert? Dan Martin 🥇
12-07-2018  19:19
Michael Valgren
#nemt
12-07-2018  19:23
Hvem vinder så i morgen?
12-07-2018  19:38
Hmmm... den er lang i morgen, så udholdenheden kommer til at spille en rolle der... så mit bud er kometen Dylan G!! Han er sgu en led ka'l
12-07-2018  19:57
Modtaget. Det tip giver vi videre
23-08-2019  19:58
Har du set Bjarne Riis’ kritik af Astana? Det skal du da lige have mulighed for at svare på. Sidder I ikke godt nok i feltet, som Riis siger?
23-08-2019  20:10
Har ikke set det, men jeg vælger ikke at svare på hans kritik. Det kommer der nok ikke noget godt ud af
12-07-2018  20:10
Du er blevet så rutineret.
12-07-2018  20:11
Har I også voldsomt langt til hotellet i dag? Vores gps siger, at vi er fremme til midnat
12-07-2018  20:12
Jeg bliver jo ældre og klogere dag for dag, ik'? :) Vi er lige kommet, så jeg har lige smidt mig på briksen! Uh, så står den på tankstationsmad i aften for jer?
12-07-2018  20:14
Lucky you! Vi har lige sat os for at spise en Crepe. Brian nægtede at spise tankstationsmad...
12-07-2018  20:15
Mmmhh lyder sku heller ikke dumt! Godt at have Brian på holdet. Han går som regel ikke ned på udstyr, som man siger. Hans musiksmag kan dog diskuteres #ViveLeNephew
12-07-2018  20:17
Haha, han er IKKE vild med Nephew. Men vi behøver heldigvis ikke at være enige om alt.
12-07-2018  20:18
I know! Synes Simon K er for fed. Præcis. Ligesom jeg heller ikke er enig med Riis. Ups. Leave it be
12-07-2018  20:22
Så kom der lidt alligevel!
12-07-2018  20:28
Nej, men han har jo ret. Altså jeg vil ikke komme med nogen undskyldninger, for i situationen var det lort. Men vi var lige så lige blevet informeret om, at de næste 30 km ikke var til fare. Også 1 min senere sker splittet. Så ja, skidt vi ikke sad sammen, men Magnus gjorde det godt for Jakob der, og Gruzdev var der også. Men ja. Note er taget til efterretning, og vi skal gøre, hvad vi kan for at få det til at lykkes ligesom i går f.eks!🤙
12-07-2018  20:45
Tak! Altid godt med svar! Også når det er på kritik.
12-07-2018  20:53
Altid godt med kritik. Det tænder mig lidt🤪 så skal jeg bare ude og arbejde i morgen for at bevise, vi godt kan ;-)
12-07-2018  21:56
Nemlig!

Onsdag den 11. juli

11-07-2018  19:12
Rasmus Staghøj
I dag skal det handle om noget andet: Hvem fortæller de bedste jokes på Astanas Tour-hold?
11-07-2018  19:31
Michael Valgren
Jamen synes faktisk at Magnus kommer med nogle gode input, men det er nok kun Jesper og mig, der der synes, de er sjove. Vi har måske nogenlunde samme humor. De andre er måske for gamle? :D haha
11-07-2018  19:38
På min gamle arbejdsplads opererede vi med en aldersgrænse i humor. Grænsen lå på 30 år. Vi vurderede, at det var den magiske grænse, hvor humoren ændrede sig. Der var altså jokes til +30-årige eller -30-årige. Ud fra den teori falder Jakob Fuglsang jo i en anden kategori end dig. Jeg fastholder naturligvis, at jeg stadig tilhører begge kategorier, selvom jeg har rundet 30 år....
11-07-2018  19:57
Jeg tror også, du er på vores bølgelængde endnu, men det er også kun fordi, du ser så ungdommelig ud. Men der er altså også nogle, der er over 35 af mine kammerater, som stadig har en humor som en 13-årig. Anyway, hvad tror du om etapen i morgen, hvem ser skarpe ud?? :D
11-07-2018  20:02
Jeg fik altid at vide som teenager, at jeg en dag ville blive glad for, at jeg ser så ung ud. Den dag er ved at komme nu Haha, er det mig, der analyserer etaperne nu? Jamen så peger jeg på Quick-Step og min personlige yndling Julian Alaphilippe. Jeg synes, han er en topfed rytter. Sagan er vel i spil på næsten samtlige etaper, og mon ikke at Movistar og Valverde snart spiller et eller andet ud. Er du enig?
11-07-2018  20:13
Samme her, jeg skal stadig vise ID for at komme ind på disco. Men det fede er, at jeg kan gå for en ungdomsbillet, når jeg skal med bussen til lufthavnen fra Monaco. Det sparer mig 6,5 euro 🤙 Kan ikke blive mere uenig! Haha - synes Alaphilippe er top træls, haha! Tror den er for hård til Sagan i morgen(dvs. han gider nok ikke) Jeg har en lille fidus til, at Dan Martin godt kunne gøre det godt, hvis ikke udbruddet holder hjem. Ved ikke om BMC vil bruge så mange kræfter på at hente dem, hvis det er en folk, der er langt efter i GC. Tror gerne de vil beholde trøjen indtil brostenene, så har de en lille fordel ved at kunne sidde lidt fremme 🤔🤔
11-07-2018  20:19
Haha, jeg har kørt med den samme bus fra lufthavnen til Monaco flere gange, og de spørger mig om min alder hver gang Uenighed er godt! Dan Martin er slet ikke noget dårligt bud. Det er noteret til kommenteringen i morgen
11-07-2018  20:22
Jeg er faktisk begyndt at tage toget. Skal dog lige gå 1,5 km fra perronen til lufthavnen, men så koster billetten kun 5 euro i stedet for de 16,5 #lifehacks
11-07-2018  20:38
Du er SÅ meget nordjyde Din far var også meget begejstret for Villagen i startbyen forleden, for der kunne han spise sig mæt til frokost i alle de små smagsprøver
11-07-2018  20:39
Ja, æblet falder ikke langt fra stammen. Og det er skræmmende. Især hvis jeg skulle ende som min farfar 🤣🤣
11-07-2018  20:40
Og pæren falder ikke ret langt fra hesten Og det er nok slet ikke så slemt endda.

Tirsdag den 10. juli

10-07-2018  18:56
Rasmus Staghøj
Der er bekymring i bilen. Hvordan har du det?
23-08-2019  18:59
Michael Valgren
Ja det er bare træls! Men man ved jo, at det kan forekomme, og heldigvis er det vist bare et slag på hoften
Av. Men godt at høre, at det trods alt ikke er så slemt. Var du nede to gange? Og hvad skete der egentlig?
Jamen kom op at ride på et baghjul, da der blev slået et svaj, og så går det bare så stærkt! Og anden gang styrtede jeg ikke, der tiltede jeg bare ned og landede oven på en Lotto-rytter! Men tror jeg er okay ;-)
Vildt nok at du kan sige at du er okay, efter du to gange har været nede i et cykelløb. I cykelryttere er altså bindegale
Hvor langt har I til hotellet? Kan I nå at se fodbold i aften?
Ja, jeg er lige kommet til hotellet, så nu vil jeg have noget behandling på min ømme krop
God ide! Vi har lige halvanden time mere, så vi tager kampen på TV 2 PLAY. Vi skrives ️
I er ikke geo restricted som os andre dødelige. Jeg er helt nede over, jeg ikke kan se dejlige Søren Reedtz på Aftentouren :(
TV 2 PLAY er åben i alle EU-lande i år. Tour de France til alle - også dem på ferie
Stærkt!

Mandag den 9. juli

09-07-2018  19:42
Rasmus Staghøj
Det var sgu da meget godt, hva? Er der god stemning i Astana-lejren oven på den holdtidskørsel?
Michael Valgren
Ja, vi er rigtig godt tilfredse, men jeg vidste godt, vi kunne. Havde det på fornemmelsen inden Touren og havde også gået og sagt det til Jakob og de andre, at vi godt kunne, og det havde Rune især også, så vi startede med selvtillid, og det ville have været super skønt at have haft Luis med. Synes jeg læste et sted at Rolf mente, Luis ville gøre, at vi ville køre 1 minut langsommere, så med ham havde vi vundet, ik?
Ja, det sagde Fuglsang også, da han kom i mål. Den tager jeg selvfølgelig lige op med Rolf i morgen Du må i øvrigt lige sige tak til mor Gitte og far Søren. De havde gaver med til Chris, Brian og mig i dag. Et par strømper til hver og en karamelsnitte ️
Ja god ide Jamen de tænker sgu på alt de to, de er god støtte, og de bliver også mere rutinerede i at køre "Touren". Første år følte jeg, at jeg skulle bære dem frem, men nu svømmer de som fisk i vandet, så det er fedt
09-07-2018  20:22
De er ved at være erfarne!!
Har fået et fint billede af min mor, som står på natbordet med en lille note til. Fik jeg også sidste år, og jeg har stadig noten fra sidste år faktisk :ii
Også en tandbørste og tandpasta og en Roll on deo. Så det er lidt sjovt hver morgen lige og se, hvad der gemmer sig
Hvor er det dog sødt ️ Mor Gitte for præz!
Haha præcis!
Nå men hvad med de næste etaper? Der har været så meget fokus på holdtidskørslen, men der venter jo også etaper om et par dage, der er vigtige.
Altså hvis jeg svarer dig på det, slipper jeg så for at snakke med Stadum og co. i morgen? 🤓🤓
Nej, sådan fungerer det ikke!
Nå nå... men jo altså 5. og 6. etape byder på flere højdemeter, så det skal nok blive nogle spændende etaper, især afslutningen på 6 etape bliver fed og en spændende indikation på GC-folket 🤙
Det var bedre Vi glæder os.

Søndag den 8. juli

08-07-2018  19:00
Rasmus Staghøj
Vi starter med det alvorlige først, og så har jeg et spørgsmål til dig senere, men jeg skal lige tage mod til mig først, inden jeg spørger. Luis Leon Sanchez ude - Hvad betyder det for i morgen? Og for holdet generelt?
08-07-2018  19:02
Michael Valgren
Jamen, det er bare lort med lort på ik'? Luis var tænkt en af de vigtigste roller i denne Tour, så det er et stort tab.. men altså der er ikke nogen grund til at græde over spildt mælk, op på hesten og videre!
08-07-2018  19:10
Det er modtaget. Okay, nu har jeg samlet mod til mig: Har du farvet øjenbryn? Brian Nygaard bragte rygtet op under kommenteringen, så det skal jeg da følge op på!
08-07-2018  19:12
Jeg har ikke farvet dem. Men det har Nanna. En af Sissels veninder, som var på besøg hjemme ved os i sidste uge med to andre tøser. Så efter et par strawberry daiquiris, nogle afsnit Sex and the City, så fandt Nanna lige sine ting frem (hun er frisør), og så blev der ellers leget beauty salon, og det skulle jeg da være en del af!
08-07-2018  19:13
Hahaha
08-07-2018  19:13
Fik du lavet andet end øjenbryn?
08-07-2018  19:14
08-07-2018  19:14
Altså de snakkede rigtig meget om landet Brasilien, forstod det ikke rigtig. Så det var jeg ikke en del af!
08-07-2018  19:14
🤠 Det stikker helt af nu!
08-07-2018  20:19
Det er Touren. Det stikker altid helt af 🤙🤙

Lørdag den 7. juli

07-07-2018  19:01
Rasmus Staghøj
Så er Touren i gang! Vi så jo resultatet, men hvordan var det at køre etapen?
Michael Valgren
Jamen, det er altid fedt endelig at få gang i benene efter mange træningstimer! Og den starter ud, som Touren altid gør - super stressende. Vi var dog heldige med vinden, og at det ikke regnede. Havde det været regnvejr, ville det have været crazy, da der var en million rundkørsler, sving og en masse tilskuere derude! Men vi slap godt igennem, så det var fedt🤞
Vi kunne godt se, at der var mange tilskuere langs vejene. Det så ret fedt ud i TV. Chris mener i øvrigt, at du ser trimmet ud. Han sagde under kommenteringen, at det var lige før, du er for tynd. Den må vi lige have en second opinion fra Bjarne på! Hvad siger vægten og fedtprocenten egentlig?
Men det er også det, der gør Touren så fed! Stemningen og menneskerne. Det største. Tror ikke, man kan blive for tynd i den her branche, men det er sødt sagt af Chris! Ærlig talt har jeg ikke som sådan gået op i min vægt her før Touren. Jeg har bare været seriøs og kigget mig selv i spejlet og synes, det har været fint. 🤪 Anyway, når vi får nogle data på det, vil jeg måske opdatere jer, men please: Ikke spørg Bjarne eller 'Kyllingen', så er jeg bare for tyk, og det har jeg hørt nok om 🤞
Chris er generelt sød. Og han er også tynd. Vi ser frem til helt eksklusiv data, og vi skal nok lade være med at sige til Bjarne. Hvad med etapen i morgen? Får Cort lov til at prøve at sidde med i finalen, hvis Fuglsang alligevel sidder fremme til sidst?
Savner også Chris. Chris er måske for tynd, og det er imponerende, fordi jeg ved, hvor gode hindbærsnitter hans mor laver. Øhh, jeg ved ikke rigtig med Magnus. Altså, han skal jo sidde der, og hvis han sidder der, er det formentlig, fordi han har hjulpet Jakob med at sidde fremme. Så ved jeg ikke, hvor meget der er tilbage at spurte med.
Hindbærsnitter? Chris taler meget om kager, men dem har jeg ikke hørt om. Det må jeg lige spørge ham om i morgen. Vi skrives!

Fredag den 6. juli

06-07-2018  16:50
Rasmus Staghøj
Hej Michael. Endelig er det blevet tid til Tour de France igen. Jeg tænkte på noget: Er du klar på at lave SMS-dagbog igen i år? Vores brugere var glade for det sidste år. Jeg tænker samme format som sidste år. Med løbet som udgangspunkt skriver vi jævnligt til hinanden. Du fortæller om løbet, historier fra feltet og livet som Tour de France-rytter. Tekst, billeder og måske endda video? Vi ser, hvor det bærer hen? Er du på? Bh Staghøj
Michael Valgren
Hey Rasmus! Ja endelig, tell me about it! Har ventet på det skulle starte, siden Liege-Bastogne-Liege sluttede Er glad for at “brugerne” var glade for det, så må vi hellere lade være med at skuffe dem i år og gøre det igen. Så regn med mig Du stiller spørgsmålene, og jeg har svarene, lidt lige ligesom hvem vil være millionær Men det bliver hyggeligt at være med igen🤙🤙
Optur! Det er en aftale! Det skal vi nok få noget godt ud af. Okay, du får et “Hvem vil være millionær”-spørgsmål til at starte med: Hvor mange kilometer er årets Tour de France-rute? (Og du må ikke kigge i roadbooken!) A) 3672 km B) 4294 km C) 3351 D) 2942 km
Uh, elsker faktisk quiz! Smadrer altid Sissel i Bezzerwizzer, og så driller jeg hende med, at jeg jo bare er en dum cykelrytter, og at hun skulle forestille sig at gå på Universitet. Så blir hun lidt knotten🤪 Men anyway, vi har ikke fået Roadbooken endnu, så bare rolig, ingen snyd. Men mit svar er C) 3351. Tænker at vi har en del korte bjerg etaper, og to tidskørsler må være nok til, at jeg ikke vil svare A.
Du lyder som en alletiders vinder i spil Og svaret er.....🥁🥁🥁..... korrekt! Nå, men selvom du ikke har fået roadbooken, går jeg ud fra, at du har styr på den første uge af Touren alligevel. Hvad er jeres plan og håb for ugen?
Ja, jeg er slet ikke tarvelig!!🤪 Jamen, det er ret simpelt faktisk. Det handler om flere ting. Komme så nemt igennem alle dage, gerne uden styrt, tidstab og diverse uheld. Dertil skal vi køre vores livs holdløb, og det tror jeg på, vi kan. Synes vi havde en rigtig god træningslejr i Nice forud for Touren, og jeg selv har trænet meget på TT cyklen efterfølgende for at være helt klar til det! Også venter der måske et par spændende etaper, hvor Jakob kan vinde tid, eller Magnus kan blande sig i toppen. Tror også Luis kan være at finde i toppen på en etape eller to! Så jeg vi håber på at minimere tidstabet til de værste konkurrenter på holdløbet og evt se, om der kan vindes tid andre steder
Spændende! Det lyder jo som et meget godt oplæg, som sikkert er sværere at udføre, end det lyder. Vi glæder os til at følge med i kommentatorboksen. Hvad synes du i øvrigt om modtagelsen af Chris Froome i går? Der blev buhet og piftet af ham ved holdpræsentationen. Og hvordan er hans ry i feltet?
06-07-2018  17:59
Ærgerligt for ham og en skam for cykelsporten. Det burde have været en stor fest! Kan kun tale på mine vegne, og jeg kan godt lide ham
Det er noteret til drømmeholdet Jeg ønskede alle ryttere, jeg talte med til holdpræsentationen, held og lykke i går. Danske som udenlandske. Det samme gør jeg til dig. Held og lykke! Og lad os så få det cykelløb i gang. Vi skrives!