Tour-vinder forlænger med Sky

Geraint Thomas har forlænget sin kontrakt med Team Sky, efter han tidligere på året vandt Tour de France.

For under to måneder siden stod Geraint Thomas øverst på podiet i Paris og kunne lade sig hylde som vinder af Tour de France.

Lørdag har den 32-årige waliser så fået sin fremtid på plads, da han har forlænget sin kontrakt med Team Sky med tre år. Det bekræfter det britiske storhold på deres hjemmeside.

 - Det har været en fed rejse for mig på Team Sky, og de seneste måneder har selvfølgelig været vanvittige. Jeg har følt mig godt tilpas her, og jeg er spændt på, hvad der venter forude, siger Geraint Thomas i en pressemeddelelse. 

Geraint Thomas har kørt for Team Sky siden 2010, hvor han de seneste år har udviklet sig til at være en klassementsrytter. I år kulminerede det, da han både vandt Critérium du Dauphiné og Tour de France. 

- Jeg føler mig hjemme på Team Sky. Jeg har kendt David Brailsford (teamchef, Team Sky, red.) og Fran (Miller) siden jeg var 17, så det er fedt, at jeg kan fortsætte med at arbejde sammen med dem og resten af holdet, siger Thomas. 

Da briten i juli vandt Tour de France, var det første gang i karrieren, han strøg til tops i en Grand Tour. 

32-årige Geraint Thomas har efter Tour de France holdt pause, men var i slutningen af august tilbage på cyklen, hvor han deltog i Tyskland Rundt. I denne uge har han kørt Tour of Britain - dog uden den store succes.