Cykling

Fransk hold henter rytter fra konkursramt hold

AG2R La Mondiale har skrevet kontrakt med Larry Warbasse, der stod uden arbejdsgiver efter lukningen af Aqua Blue Sport.

Amerikaneren Larry Warbasse – og ja, han er faktisk opkaldt efter den jyske by Vorbasse – har skrevet kontrakt med det franske World Tour-hold AG2R La Mondiale.

Det oplyser holdet i en pressemeddelelse.

Larry Warbasse har fået en etårig kontrakt og skifter fra det irske hold Aqua Blue Sport, der gik konkurs i slutningen af august.

- Jeg glæder mig meget til at tilslutte mig AG2R La Mondiale. Det er et stort hold, et af de bedste i verden og med en lang og smuk historie, og jeg vil udnytte denne enestående mulighed, siger Larry Warbasse i en pressemeddelelse.

Den 28-årige amerikaner vandt sidste år en etape i Schweiz Rundt, mens han også sejrede i det amerikanske mesterskab.

Tidligere har han kørt på World Touren for det tidligere schweiziske hold IAM Cycling og BMC Racing Team.

- Jeg vil gøre mit bedste for at finde min plads på holdet, være en god holdkammerat, nyde chancen for at køre for Romain Bardet eller Oliver Naesen og opsøge chancerne for at køre efter egne sejre, når mulighederne opstår, siger han.

De seneste to år har Warbasse været holdkammerat med blandt andet danske Lasse Norman Hansen på det irske hold, Aqua Blue Sport.

I videoen herunder kan du høre Warbasse forklare om sit danske efternavn:

Larry Warbasse fortæller, at hans efternavn stammer fra Danmark og den danske by Vorbasse. Video: Christoffer Løvstrup Bagge