Tour de France

- Nu vil jeg ekstra gerne til Touren i 2021, siger Magnus Cort

Den 26-årige danske sprinter drømmer om at få muligheden for en stor etapesejr på hjemmebane. Stephane Mahe / Ritzau Scanpix

Sprinteren drømmer om at være med på startlisten, når Tour de France afvikler tre etaper i Danmark i 2021.

Den danske cykelrytter Magnus Cort (Astana) glæder sig over, at verdens største etapeløb, Tour de France, i 2021 starter med tre etaper på dansk jord.

Den 26-årige danske sprinter drømmer om at få muligheden for en stor etapesejr på hjemmebane. Det skriver han i en sms til TV2 Bornholm.

- Det er jo en af de allerstørste sportsbegivenheder i verden, så det er helt sikkert en kæmpe stor ting. Det er selvfølgelig noget, som gør, at jeg ekstra gerne vil med til touren i 2021.

- Jeg forventer, at det er noget, som vil skabe mere opmærksomhed på cykling hos danskerne og ikke kun på Touren, og det vil helt sikkert være godt for dansk cykling i det hele taget, skriver Magnus Cort.

Sidste år viste han sit værd på den helt store scene, da han vandt 15. etape i Tour de France. Det var den første danske etapesejr i løbet i ni år. Tidligere har han også sprintet sig til to etapesejre i Vueltaen.