Etapevinder Cort er en benhård hotelanmelder

Professionelle cykelryttere tilbringer mange nætter på alverdens hotelværelser, og for Magnus Cort betyder standarden og indretningen meget.

Op imod 200 gange om året tjekker den danske Astana-rytter og alle andre ryttere i feltet ind på et nyt hotelværelse. Ofte efter en lang og hård dag på landevejen.

Hotelværelserne er deres andet hjem, selvom det ikke altid føles sådan.

- Det er vigtigt, at sengene er gode - og lange nok, og at der er plads til, at man kan have sin kuffert liggende åbnet på gulvet, siger Magnus Cort, da TV 2 SPORT er med ham på et af sæsonens mange hotelværelser.

Den 26-årige bornholmer har nu – for hyggens skyld – startet sin egen serie af anmeldelser af de hotelværelser, han møder på din vej. Det sker på hans Instagram-profil.

- De er blevet taget godt imod. Jeg kan dog godt se, jeg får lidt flere likes på de cykelbilleder, jeg lægger op, end jeg gør på hotelanmeldelserne. Men der kommer flere og flere til, og de synes forhåbentlig også, det er en skæg ting - det med hotellerne, siger han med et smil.

Cort uddeler stjerner til de enkelte hoteller/hotelværelser - fra 1 til 7.

Jeg har kigget lidt på dine anmeldelser. Er du ikke lidt hård?

- Det skifter lidt, haha. De skal jo også have at vide, når det ikke er godt nok, siger han.

I videoen i artiklen her er Cort i gang med at tage billeder til anmeldelsen af Celestins Spa Hotel i byen Vichy. Hotellet ender med seks stjerner – blandt andet på grund af et godt badeværelse.

Du kan se den og de øvrige anmeldelser på Magnus Corts Instagram.

Når han ikke anmelder hoteller, kører han cykelløb, og onsdag eftermiddag var han hurtigst af alle:

Magnus Cort tager sin første etapesejr i Paris-Nice. Video: TV 2 SPORT