Kwiatkowski lykkelig efter enkeltstart: - Det var virkelig en god dag for Sky

Det lykkedes ikke for Michal Kwiatkowski at vinde enkeltstarten i Paris-Nice. Til gengæld indtager Team Sky de to øverste pladser i klassementet.

Hos Team Sky kunne man dårligt bede om et bedre udgangspunkt før de sidste og afgørende etaper af Paris-Nice.

Michal Kwiatkowski måtte godt nok nøjes med tredjepladsen på torsdagens enkeltstart, men han var den rytter fra toppen af klassementet, der klarede sig bedst sammen med holdkammeraten Egan Bernal.

- Det er en stor tilfredsstillelse at beholde den gule trøje og hente noget tid på klassementsrivalerne. Det var virkelig en god dag for Team Sky. Egan Bernal kørte også en virkelig god tid. Vi er nu nummer et og to i klassementet, siger Michal Kwiatkowski.

Bernal er også godt tilfreds.

- Samlet set er holdet i en god position. Kwiatkowski er i den gule trøje, og han er også en god klatrer, så vi har muligheder, siger Egan Bernal til det britiske holds hjemmeside.

Den nærmeste rival til de to Sky-ryttere er Astanas Luis León Sánchez. Spanieren er 28 sekunder efter Kwiatkowski i den samlede stilling, og han lægger vægt på, at de hårdeste etaper i Paris-Nice stadig venter forude.

- Indtil videre er jeg nummer tre i klassementet, men de vigtigste etaper mangler stadig. Jeg vil køre dette løb dag for dag, og så må vi se, hvor langt jeg kan nå, siger Luis León Sánchez til Astanas hjemmeside.

Fredag venter der rytterne en kuperet etape på 176,5 kilometer, inden løbets kongeetape køres lørdag med afslutning på en 15 kilometer lang stigning. Paris-Nice slutter søndag.

Top ti efter 5. etape

1. Michal Kwiatkowski (Team Sky) 17:23:00

2. Egan Bernal (Team Sky) +0.19

3. Luis León Sanchez (Astana) +0.28

4. Wilco Kelderman (Team Sunweb) +1.01

5. Bob Jungels (Deceuninck-QuickStep) st.

6. Nairo Quintana (Movistar) +1.05

7. Felix Großschartner (Bora-Hansgrohe) +1.09

8. Jack Haig (Mitchelton-Scott) +1.19

9. Rudy Molard (Groupama-FDJ) +1.22

10. Romain Bardet (AG2R La Mondiale) +1.25