Cykling

- Det er for sindssygt, siger ekstatisk Cecilie Uttrup efter topresultat

Cecilie Uttrup Ludwig blev søndag nummer tre i kvindernes udgave af Flandern Rundt. Det er hun mildest talt glad for.

Det sker en sjælden gang i mellem, at det skrevne ord virker utilstrækkeligt i forhold til virkeligheden. Sådan et tilfælde udspillede sig efter kvindernes udgave af Flandern Rundt.

Cecilie Uttrup Ludwig blev nummer tre, og som det fremgår af videoklippet herover, var det en helt igennem fantastisk oplevelse for den danske Bigla-rytter.

- Jeg tror ikke rigtig, det er gået op for mig endnu. Det er for sindssygt. Fucking Flandern! Jeg ved godt, man ikke må bande på tv, men det er jo for vildt. Altså DET ER FOR VILDT, indleder hun det cirka to minutter lange interview med TV 2 SPORT, hvor hun også fortæller om oplevelsen ude på ruten:

- Jeg sugede atmosfæren til mig, og man kunne bare høre bare høre: ”Aaaaaarh!” De råbte og skreg af mig, og jeg var bare sådan: ”JA! Mere af det!” Åh! Jeg levede højt på det. Det var SÅ fedt derude! Og at være med til at animere løbet, det er jo for sindssygt.

Cecilie Uttrup Ludwig kørte over målstregen lige efter Annemiek van Vleuten (Mitchelton Scott) og vinderen Marta Bastianelli (Team Virtu Cycling). De tre var alene i front i over 10 kilometer, hvor de angreb hinanden lidt på skift efter at have kørt fra de øvrige ryttere.

- Jeg var bare så klar: ”Ja! Så! Yes!” Hele holdet har bare arbejdet SÅ hårdt hele dagen for at holde mig fremme, for at beskytte mig som en lille baby frem og tilbage i feltet. Det var for sindssygt, og så var jeg bare sådan: ”Nu er det min tur! AH! Frem!” Jeg elskede det. Seriøst, det var SÅ fedt.

Med omkring 1500 meter til mål satte de tre forreste ryttere farten en lille smule ned, inden spurten blev sat i gang.

- Ej, ej, ej, det var tæt på. Vi kiggede, og jeg var sådan: ”Holy moly, de kommer hurtigt! Aaah, piger. Køøør!” Jeg er helt færdig, men det var fedt. Fucking fedt, slutter Cecilie Uttrup Ludwig.

Danske Cecilie Uttrup Ludwig kørte med om sejren i kvindernes udgave af Flandern Rundt. Video: TV 2 SPORT

Tidligere på dagen var der også dansk succes i herrernes juniorløb, der blev vundet af William Blume Levy. Han kørte alene over stregen foran landsmanden Tobias Lund.

Herrernes seniorløb er søndagens sidste mulighed for endnu en dansk podieplacering. Løbet vises direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. Derudover dækkes det kilometer for kilometer her på sport.tv2.dk.