Vigtigheden af sund mad som cykelrytter

I TV 2 SPORTs cykelpodcast kigger jeg denne gang på kosten, denne er virkelig vigtig for de ryttere, der snart skal køre Tour de France.

Episode 15 - optaget fredag den 7. juni

Jeg har Hannah Grant, der i mange år har været kok på Bjarne Riis' cykelhold, i studiet til at fortælle om vigtigheden af sund mad som professionel cykelrytter. Hun fortæller om, hvordan hverdagen er som kok på et professionelt cykelhold. De mange dage på farten med femten Grand Tours i streg.

Vi snakker også om den hårde skole et cykelhold kan være. Hannah har serveret et utal af skønne retter for mig, og derfor kender vi hinanden godt, så det bliver også til en masser af historier fra landevejen.

Undervejs har jeg også Nicki Sørensen med på telefon, der fortæller om sine oplevelser som sportsdirektør for Israel Cycling Academy under Giroen.

Gæst: Hannah Grant

Vært Chris Anker Sørensen