Søren Krag er ’godt tilfreds’ med sidste test inden Touren

Schweiz Rundt var en god oplevelse for Søren Kragh Andersen, der især er glad for de to enkeltstarter.

Sunweb-danskeren Søren Kragh Andersen er med egne ord godt tilfreds med den sidste løbstest før Tour de France 2019.

I Schweiz Rundt formåede han at køre med blandt de allerbedste på enkeltstarterne, og derfor skal han ikke arbejde særligt meget på formen, inden Tour de France begynder den 6. juli.

- Jeg har ikke vundet noget, men jeg har kørt mig mere og mere ind i cykelløbet, og mine to enkeltstarter er jeg godt tilfreds med. Jeg er egentlig meget glad for at være tilbage på højeste niveau efter min sygdom i foråret, siger Søren Kragh til TV 2 SPORT.

- Nu skal jeg hjem og hvile mig lidt. Jeg skal køre tre-fire hårde træninger og finpudse formen, og så skal jeg slappe af igen, inden Tour de France starter. Det hårde arbejder ér gjort. Det er egentlig bare at fintune det.

Hvordan er dine forventninger til Touren?

- Med Michael Matthews har vi et virkelig stærkt hold, og jeg tror, vi kan køre efter mange etapesejre. Måske jeg også selv får muligheden for at køre i udbrud. Det håber jeg da på, siger Søren Kragh uden at omtale afbuddet fra sidste års nummer to, Tom Dumoulin.

Søren Kragh Andersen gætter selv på, de gode præstationer i Schweiz Rundt tager afsæt i en effektiv højdetræning.

To af de ni etaper i Schweiz Rundt var enkeltstarter. Søren Kragh Andersen kørte i top fem begge gange.

Første etape (9,5 kilometer)

  1. Rohan Dennis
  2. Maciej Bodnar (+0 sekunder)
  3. Michael Matthews (+1 sekund)
  4. Søren Kragh Andersen (+2 sekunder)
  5. Kasper Asgreen (+2 sekunder)

Ottende etape (19,2 kilometer)

  1. Yves Lampaert
  2. Kasper Asgreen (+5 sekunder)
  3. Søren Kragh Andersen (+10 sekunder)
  4. Tom Scully (+13 sekunder)
  5. Patrick Bevin (+13 sekunder)

Schweiz Rundt blev vundet af INEOS-rytteren Egan Bernal.