Tour de France

39-årige Valverde fortsætter hos Movistar de næste to år

Alejandro Valverde er 41 år, når hans nye kontrakt med Movistar udløber.

Hvis man troede, at titlen som verdensmester gjorde Alejandro Valverde mæt, kan man godt tro om igen.

Den 39-årige stjerne har torsdag bundet sig til Movistar i de næste to år. Det bekræfter holdet i en pressemeddelelse. Den beslutning er Valverde meget tilfreds med.

- Jeg er meget glad for denne forlængelse. Alle ved, at Movistar er som et hjem for mig. Jeg har altid følt mig meget elsket og respekteret her, og jeg er så glad for at blive hos holdet i de næste to år.

- Det giver mig den fornødne rolighed og selvtillid til at arbejde hårdt og nyde cykelsporten. Jeg vil kæmpe for nye triumfer - så mange som muligt - og også hjælpe mine holdkammerater til at opnå stor succes i fremtiden, siger Alejandro Valverde.

Valverde er en af nyere tids største navne i cykelsporten, hvor han siden sin debut på den store scene i 2002 har vundet sejre i hobetal. Præcis 125 sejre er det blevet til.

Verdensmesteren forbereder sig i disse dage på at køre Tour de France, efter at han måtte droppe Giro d'Italia på grund af et styrt i Liege-Bastogne-Liege. Styrtet gav ham knoglemarvsvæske i en af de nedereste rygknogler.

Efter 2021 fortsætter spanieren i Movistar, hvor han til og med 2024 skal være en del af holdets organisation.