Tour de France

- Vi er virkelig godt kørende, siger den forsvarende Tour-vinder

Team INEOS blev nummer to i søndagens holdløb. Det betyder, at holdets podiebejlere Geraint Thomas og Egan Bernal holder sig til i klassementet.

Den forsvarende Tour de France-vinder Geraint Thomas er godt tilfreds efter søndagens holdløb, hvor han sammen med holdkammeraterne på Team INOES blev nummer to.

Det britiske hold var 20 sekunder efter Jumbo – Visma, men hurtigere end de øvrige konkurrenter.

- Jeg tabte 20 sekunder til Steven Kruijswijk, der også er en trussel, men i forhold til resten af klassementsrytterne vandt vi tid, siger Geraint Thomas til BBC og konkluderer:

- Det viser, at vi som hold er virkelig godt kørende. Det var dog en skam, vi ventede hele dagen for så at blive slået af det allersidste hold. I morges lavede vi faktisk sjov med, at det kunne ske.

Team INEOS blev sendt af sted som det allerførste hold, mens Jumbo – Visma kørte holdløbet som det sidste mandskab, fordi hollændernes Mike Teunissen kører i løbets gule førertrøje.

Deceuninck – Quick Step med Michael Mørkøv og Kasper Asgreen på holdet blev nummer tre, mens Jakob Fuglsangs Astana-mandskab blev nummer ti, 41 sekunder efter vinderholdet og 21 sekunder efter Team INEOS. Se alle resultaterne her.

- Tidstabet til INEOS er jeg ret glad for. Jeg sagde før Touren, at 30 sekunder tidstab ville være okay, sagde Jakob Fuglsang til TV 2 SPORT efter holdløbet, hvor han endda var mærket af sit styrt på første etape.

Efter søndagens holdløb er der kun én tidskørsel tilbage i årets Tour de France. Det er på 13. etape, hvor rytterne skal igennem en 27,2 kilometer lang enkeltstart.

Mandag venter 215 kilometer, hvor rytterne skal fra Bruxelles til Reims. Det betyder, at feltet for første gang i år skal køre i Frankrig.