Tour de France

Stjernesprinter var rasende: - Jeg er glad for, jeg er her og ikke i bussen

Kommunikationen i Jumbo Vismas sprintertog fejlede på 4. etape, og det efterlod Dylan Groenewegen rødglødende.

Årets Tour de France har bestemt ikke været Dylan Groenewegens løb indtil videre.

Stjernesprinteren, der er en af feltets absolut hurtigste ryttere, lider stadig af efterveer fra styrtet på 1. etape, og da han fik chancen for at revanchere sig, gik det galt igen.

I finalen på 4. etape nåede Groenewegen aldrig frem i forreste geled. Hollænderen rullede over stregen som nummer fem, inden han fik afløb for sine frustrationer i Jumbo Vismas holdbus

- Jeg er glad for, at jeg er her og ikke i bussen. Lad os sige det sådan, sagde indehaveren af Tourens hvide trøje, Wout van Aert, til TV 2 Norge efter etapeafslutningen.

- Det gik ikke som planlagt. Det var vanskeligt at få leadout-toget i position, lød det videre.

Fordømmer kommunikationen

Også for den tidligere indehaver af førertrøjen Mike Teunissen var resultatet af 4. etape en bitter pille at sluge. Ifølge hollænderen var det kommunikationen, der fejlede.

- Vi var enige om et punkt, hvor vi skulle være i position, men Dylan var der ikke. Så ved du, det bliver svært. Det skal bare blive bedre, sagde en frustreret Mike Teunissen til NOS.

- Hvis han kommer tilbage til 100 procent og kommunikerer lidt bedre, er jeg sikker på, at vi stadig har gode finaler i os.

Selv var Dylan Groenewegen også klar over, at pilen pegede indad.

- Jeg må kommunikere tydeligere med mine holdkammerater før målstregen. Jeg sagde ikke, hvad jeg ønskede, og så mistede vi hinanden hen mod slutningen. Jeg er heller ikke 100 procent, erkendte han ifølge TV 2 Norge efter sit raserianfald.

Du kan følge Jumbo Visma og de andre Tour-hold hver dag på TV 2 og TV 2 PLAY, hvor alle etaper vises direkte.