Cykling

Tour-etapevinder syet med 15 sting efter traktorulykke

Bahrain-Meridas Dylan Teuns har meldt afbud til klassikeren Clasica San Sebastian, da han har slået sit hoved i en traktorulykke derhjemme.

Du kan se Clasica San Sebastian på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY lørdag fra klokken 15.30.

Belgiske Dylan Teuns har i tre uger mejet op ad de små og store stigninger i Tour de France - og endda med stor succes, da han vandt 6. etape til La Planches des Belles Filles.

Men efter Touren, hvor han skulle meje med en traktor i sin belgiske hjemby Halen, gik det knap så godt. Maskinen, der var hægtet på traktoren, gik i stå med et hurtigt ryk, Teuns røg fremad, slog hovedet i rattet og fik en flænge under sit venstre øje.

Han måtte efterfølgende syes med 15 sting, og det betyder, at han er ude af Clasica San Sebastian.

- Jeg arbejdede med noget jordarbejde derhjemme i min traktor, hvor jeg havde en maskine hægtet på efter. Maskinen stoppede pludselig på grund af en teknisk defekt, og det fik også traktoren til at stoppe i et pludseligt ryk.

- På grund af det pludselige stop hamrede jeg hovedet i rattet, siger Dylan Teuns ifølge Het Nieuwsblad.

Bahrain-Merida skriver på sin hjemmeside, at Teuns havde brug for de 15 sting, da han fik et sår lige under sit venstre øje. Sammen med et hårdt medtaget ansigt betyder det, at han ikke er til start i klassikeren.

Forventer at blive Vuelta-klar

Belgieren var dog efterfølgende i stand til at blive hyldet på rådhuset i Halen for sin Tour-etapesejr, hvor han altså mødte op med et forslået ansigt.

Dylan Teuns var ellers en af outsiderne til sejren i Clasica San Sebastian efter sin gode præstation i Tour de France, men i stedet satser Bahrain-Merida på ukrainske Mark Padun.

Derudover stiller holdet til start med Valerio Agnoli, Grega Bole, Andrea Garosio, Ivan Garcia Cortina, Antonio Nibali og Meiyin Wang.

27-årige Teuns siger dog, at han er klar til Vuelta a Espana, der begynder 24. august.