Cykling

Verdensmester flytter udenlands og dropper kæresten

Sidste år blev Remco Evenepoel verdensmester i enkeltstart for juniorer. Jagten på mere succes har sat en stopper for hans forhold til Oumaima Rayane.

Remco Evenepoel kom, så og sejrede, da juniorerne sidste år kørte enkeltstart ved VM.

Det belgiske stortalent var faktisk så suveræn, at han gik over målstregen med sin cykel over hovedet (se klippet øverst).

For at den nu professionelle Deceuninck - Quick-Step-rytter også kan vinde cykelløb i fremtiden og leve op til sit prædikat som den nye Eddy Merckx, har han besluttet at flytte delvist fra hjemlandet til Monaco.

Det er gået ud over kærlighedsforholdet til Oumaima Rayane.

- De bør ikke opgive deres personlige ambitioner på grund af hinanden, synes de. De er jo alt for unge til det. De er endnu ikke gift, bor ikke sammen... I den forstand forstår de hinanden fuldt ud. Og så kom de ud af det på en positiv måde, siger Remco Evenepoels far, Patrick Evenepoel, ifølge feltet.dk til Het Laaste Nieuws.

Endnu ikke råd til fast bopæl i Monaco

Når det kun er delvist, Remco Evenepoel flytter, er det, fordi han endnu ikke har råd til at bo i fyrstendømmet fast, men ifølge faren tilbød nogen ham en ledig lejlighed, som han frit kan bruge.

Patrick Evenepoel fortæller videre til det belgiske medie, at det er hans søns plan at tilbringe vinteren i Monaco.

Med bopælen i Monaco har Evenepoel lettere adgang til bjerrigt terræn, og så kan han også støde ind i blandt andre Jakob Fuglsang, der også bor der.

På Deceuninck - Quick-Step er den 19-årige belgier holdkammerat med danskerne Michael Mørkøv og Kasper Asgreen.