Cykling

- Har vundet sejre, jeg ikke kunne forestille mig, siger 19-årigt fænomen

Remco Evenepoel troede, at han skulle bruge sit første år som professionel på at lære, men nu har han allerede vundet flere store løb.

I denne måned har belgieren Remco Evenepoel for alvor slået sit navn fast som et af cykelsporten største talenter.

Først vandt Quick Step-teenageren den spanske nyklassiker San Sebastián, inden han i sidste uge også viste prøver på sine tempoegenskaber, da han tog sejren ved EM i enkeltstart.

- Hvis nogen havde fortalt mig, at jeg i mit første år skulle nå de sejre, som jeg har opnået, ville jeg ikke have troet det, siger Remco Evenepoel ifølge det spanske medie as.om.

- Det har været et pragtfuldt år. Jeg gik ind til sæsonen med intentionen om at lære, og virkeligheden er, at alt er gået bedre, end jeg forventede. Jeg har vundet sejre, som jeg ikke kunne forestille mig. Jeg er meget glad for, hvordan alting er gået.

Venter med Tour de France

Selvom resultaterne er kommet hurtigt for det 19-årige stortalent, så passer Deceuninck Quick-Step-mandskabet på deres lille guldfugl.

Derfor er det heller ikke planen, at han allerede til næste år skal køre med i de største løb som Tour de France.

- Jeg tager det skridt for skridt. Jeg og mit hold synes, det er for tidligt. Helt ærligt ved jeg ikke, om jeg er parat til det. Jeg har ikke travlt og venter til det rette øjeblik. Det er noget, jeg drøfter med mit hold, forklarer Remco Evenepoel.

Belgieren håber at køre både enkeltstarten og linjeløbet ved VM i Yorkshire i næste måned. VM i cykling køres fra 22.-29. september.