Cykling

Jumbo-Visma sender Roglic til Vueltaen med stærkt følgeskab

Hollandske Jumbo-Visma har udtaget et slagkraftigt hold til at hjælpe kaptajnen Primoz Roglic i Vuelta a España.

Slovenske Primoz Roglic kommer til årets sidste Grand Tour, Vuelta a España, med en klar ambition om at køre med om sejren.

Til at hjælpe sig i de bestræbelser får den tidligere skihopper et særdeles slagkraftigt Jumbo-Visma-hold ved sin side.

Steven Kruijswijk og George Bennett viste sig begge flot frem i sommerens Tour de France. Nu tager de begge til det store spanske etapeløb for at hjælpe Roglic til tops for første gang nogensinde i en Grand Tour.

Udover den hollandske Tour de France-treer og den stærke australske bjergrytter sender Jumbo-Visma Robert Gesink, Lennard Hofstede, Sep Kuss, Tony Martin og Neilson Powless til Vuelta a España. Det bekræfter holdet på sin hjemmeside.

Og Vuelta-forberedelserne hos det hollandske mandskab har været i gang længe.

Lige siden 29-årige Primoz Roglic besluttede sig for at droppe Tour de France efter tredjepladsen i Giro d'Italia i år har fokus været at nå det øverste podietrin i Spanien.

Helt konkret har sloveneren lige gennemført en højdetræningslejr i Sierra Nevada for at stå så stærkt som muligt mod konkurrenterne, når der skal køres om den gyldne førertrøje.

Det er første gang nogensinde, Roglic skal køre Vuelta.

Blandt de største konkurrenter til sejren er Miguel Angel Lopez (Astana) og dette års Giro-vinder Richard Carapaz (Movistar).

Du kan se årets Vuelta a España på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra 24. august.