Cykling

Quick-Step skriver lang kontrakt med belgisk fænomen

19-årige Remco Evenepoel skal til udgangen af 2023 forsøge bygge videre på sin imponerende første sæson som professionel på Deceuninck - Quick-Step.

Deceuninck - Quick-Step er verdens mest vindende cykelhold, og Remco Evenepoel har i år markeret sig som en af de stærkeste ryttere i feltet.

Derfor giver det fin mening, at det 19-årige stortalent fredag har forlænget sin kontrakt med det belgiske storhold, så den nu løber frem udgangen af 2023.

- At underskrive en ny aftale er den logiske ting at gøre. Efter at have talt med Patrick (Lefevere, holdejer, red.) om det, accepterede jeg med det samme. Deceuninck - Quick-Step er det perfekte miljø for mig og en anden familie, hvor vi altid arbejder sammen for at forbedre os med passion, professionalisme og engagement, og det er et vigtigt aspekt for mig, siger Remco Evenepoel på holdets hjemmeside.

Belgieren har i år i sit første år som professionel taget syv sejre heriblandt den prestigefyldte klassiker San Sebastian samt senest europamesterskabet i enkeltstart for seniorer, selvom han nærmest er for ung til at stille op i juniorkategorien.

Derfor er glæden over forlængelsen er mindst lige så stor hos Deceuninck - Quick-Step-ledelsen.

- Vi er ekstremt glade over denne aftale. Remco er ikke bare en talentfuld rytter, men også en god person, og det ved alle, der har arbejdet sammen med ham. Vi tror, han har en lys fremtid i cykelsporten. Vi sætter vores lid til ham, og han har stor tillid til os, siger holdejer Patrick Lefevere.

Remco Evenepoel tager hul på den sidste del af sæsonen i Tyskland Rundt på torsdag.