Vuelta a España

Sam Bennett har stadig ikke fremtiden på plads: - Det er vildt

Den irske Bora-Hansgrohe sprinter har kontraktudløb efter denne sæson, og han ved stadig ikke, hvem han skal køre for næste år.

Vuelta a España-aktuelle Sam Bennett har trods en flot cykelsæson stadig ikke styr på, hvad fremtiden bringer.

Den irske mester imponerede senest under BinckBank Tour, hvor han kørte først over målstregen på løbets tre første etaper. Under Giro d’Italia sidste år vandt han ligeledes tre etaper.

Det er med andre ord en mand, der ikke burde have svært ved at finde en ny arbejdsgiver. Dette er dog tilsyneladende tilfældet, hvilket også overrasker hovedpersonen selv.

- Jeg har intet. Intet er underskrevet. Det er vildt. Jeg troede, jeg ville have gjort det (skrevet under på en ny kontrakt, red.) for måneder siden, men forhåbentligt sker det snart, siger Sam Bennett til Cyclingnews.com til spørgsmålet om, hvor han skal køre næste sæson.

Der har tidligere været rygter om, at Sam Bennett skulle erstatte Elia Viviani på Deceuninck - Quick-Step-holdet, men ifølge Bennett er det altså ikke på plads.

Bennett har tidligere på året givet en rigtig god indikation på, at hans fremtid ligger hos et andet hold end Bora-Hansgrohe, hvor han de sidste tre år har stået lidt i skyggen af superstjernen Peter Sagan.

Grand Tour-hattrick

Bennett fuldender i øjeblikket et Grand Tour-hattrick, da det i år er første gang, at han stiller til start i Vueltaen. Han har tidligere kørt både Giro d’Italia og Tour de France to gange.

Bennett frygter dog, at hans gode sæson kan gøre livet sværere for ham i Spanien.

- Det, jeg gjorde til BinckBank Tour, var godt, men min tilgang her bliver anderledes. Jeg antager, at jeg er et referencepunkt for de andre sprintere efter mine præstationer. Jeg har bevist, at jeg er virkelig stærk, men måske har jeg vist mine kort for tidligt, siger Bennett.

Ireren har ikke været til stede ved verdens største cykelløb, Tour de France, siden 2016, men det regner han med, at en ny kontrakt kan ændre på.

- Jeg skal helt sikkert være der næste år. Jeg er klar til at vende tilbage, siger Bennett.

Vuelta a España er en glimrende mulighed for ireren til at sælge sig selv. Du kan følge ham og resten af feltet under hele Vueltaen på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. Se sendeplanen her.