Cykling

Valgren tvivler på VM-trøjens forbandelse: - Vi skal nok få den at se

Michael Valgren er ikke i tvivl om, at Mads Pedersen nok skal vise VM-striberne frem det næste år.

Mads Pedersen skal i det næste år iklæde sig den trøje, som alle cykelryttere drømmer om og hungrer efter.

Men med VM-striberne har det tidligere lydt, at der også har fuldt en forbandelse med. Der er tidligere eksempler på, at en rytter har haft utroligt svært ved at hente sejre, når rytteren har kørt i VM-trikoten.

Mads Pedersens danske holdkammerat Michael Valgren tror dog ikke på, at det bliver tilfældet det kommende år.

- Jeg håber ikke, at han får den der verdensmestertrøje-forbandelse. Han har jo big balls, så han kommer til at vise trøjen frem på den ene eller den anden måde. Trøjen skal vi nok få at se, for han kører aggressivt, og når han har benene, er han svær at holde styr på, siger Michael Valgren til TV 2 SPORT.

- Han fortjener det. Han var den stærkeste, og på omgangene var han bare fyr og flamme. Jeg ville da gerne have vundet selv, men Mads kunne gøre det færdigt, og det tror jeg ikke, jeg kunne have gjort selv. Så mega respekt.

Vil hjælpe Valgren i fremtiden

Mads Pedersen er glad for, at holdkammeraten under ham sejren. Han ville have det på samme måde, hvis Valgren havde vundet.

- Valle (Michael Valgren, red.) er egoistisk på de helt rigtige måder, men han kan også unde folk noget. Når man er gode kammerater, tror jeg godt, at man kan unde hinanden sådan nogle ting, som de her. Ligesom jeg ville have kysset hans sko, hvis han var blevet verdensmester.

Så du hjælper ham til en VM-trøje en anden dag?

- Det kan jeg love dig for, at jeg gør, siger Mads Pedersen sikkert.

Michael Valgren kom ind på en sjetteplads, men selvom det ikke blev til medaljer, er han alligevel tilfreds og stolt over sit resultat.

- Jeg var låst af Mads derude, men jeg kørte mit cykelløb, som jeg gerne ville køre det og bliver en fed sekser. Det er jeg sgu også stolt over, siger Michael Valgren.