Cykling

Quick Step-rytter slår konkurrent midt i tv-interview

Florian Senechal hjalp Alvaro Hodeg frem til sejren, men var ikke ligefrem glad efter målstregen. Virginie Lefour / Scanpix Denmark

Florian Senechal slog ud efter Team Sunwebs Max Walscheid, da rytterne havde passeret målstregen i endagsløbet Sparkassen Münsterland Giro.

Team Sunwebs Max Walscheid var godt i gang med et interview til det tyske WDR, da han pludselig fik en knytnæve ind på hjelmen.

Slaget kom fra franske Florian Senechal fra Deceuninck - Quick-Step, der angiveligt mente, at det var Walschieds skyld, at der var et styrt 200 meter fra mål i det tyske endagsløb.

Billederne fra afgørelsen viser, at Senechal kiggede sig over højre skulder, da han havde afleveret holdets colombianske sprinter, Alvaro Hodeg. Walscheid kom fra venstre side, ramte Seneschal, der røg i asfalten, imens Walscheid spurtede sig til en femteplads.

Florian Seneschal styrtede dermed kort efter, at han havde kørt leadout for Hodeg, der endte med at vinde løbet.

Men franske Seneschal var dog så frustreret på trods af sejren, at han slog ud efter Sunweb-rytteren og ramte hans hjelm. De endte i håndgemæng med hinanden, inden de omkringstående ryttere måtte skille dem fra hinanden.

- Hvad er dit problem?, råbte Walscheid til ham efterfølgende.

Alvaro Hodeg gav efter sejren et vinderinterview, men han kunne dog ikke udtale sig om styrtet.

- Jeg så ikke styrtet, fordi jeg lå forrest. Jeg vidste, at jeg skulle igennem den sidste kurve i fjerde-femte position. Det ville være svært at komme bagfra på grund af regnen, så jeg sagde til Florian (red. Senechal) og Jannik (red. Steimler), at vi skulle op forrest, fortalte Hodeg.