Cykling

Julie Leth skifter hold

Julie Leth skifter til WNT-ROTOR, hvor hun får frihed til at jagte personlig succes i banecykling til det kommende VM og OL.

Efter et enkelt år på Bigla skifter europamesteren i parløb på cykelbanen, Julie Leth, hold.

Hendes kommende arbejdsgiver bliver tyske WNT-ROTOR, som også tilhører det øverste niveau i landevejscykling.

- Det er fantastisk at slutte sig til et professionelt miljø og et sted, hvor jeg kan udvikle mig som rytter. Holdet ser potentiale i mig, så jeg ikke vente med at finde min plads på holdet og begynde året stærkt i forårsklassikerne og til VM i banecykling, siger Julie Leth til sit nye holds hjemmeside.

WNT-ROTOR håber blandt andet at få glæde af Julie Leths styrke i leadout-toget. Derudover bliver hun præsenteret som en ’fantastisk tilføjelse til et rutineret og voksende hold’.

Sigter efter VM og OL på banen

Den 20. oktober genvandt hun sammen med Amalie Dideriksen EM i parløb, og her gjorde hun det i samme ombæring klart, at hun nu sigter efter at kunne iføre sig regnbuestriberne ved at vinde VM i februar, ligesom hun også kigger frem mod sommerens OL i Tokyo.

Derfor glæder det hende, at hun er kommet til et hold, der giver hende frihed til at jagte denne drøm.

- Støtten fra holdet til at køre banecykling er fantastisk. Ikke bare til mig, men for mange på holdet. Jeg ser virkelig frem til det kommende år.

Julie Leth er tidligere dansk mester i landevejscykling og har i denne sæson vundet SwissEver GP Cham-Hagendorn på landevejen.

Julie Leth får flere stærke holdkammerater i form af blandt andre den hollandske sprinter Kirsten Wild og tyske Lisa Brennauer.

WNT-ROTOR fortæller, at de i den kommende tid vil præsentere flere handler.