Søren Kragh er flyttet for at træne med danske stjerner

Cykelrytteren Søren Kragh Andersen har flyttet teltpælene til Monaco for at træne med Jakob Fuglsang og Michael Valgren.

2019-sæsonen var ikke nogen udbredt succes for Søren Kragh.

Forventningerne var ellers store efter resultaterne i 2018, der blandt andet bød på en etapesejr i Schweiz Rundt og sejren i endagsløbet Paris – Tours.

Denne sæson endte dog uden én eneste sejr, hvorfor den 25-årige cykelrytter nu bogstavelig talt har sadlet om i håbet om at skaffe resultater til næste år.

- Jeg vil gerne have, at det bliver min bedste sæson hidtil. Det er min ambition, og jeg tror på, at jeg skal finde ro og balance i mit liv.

- Og det er jeg godt på vej til. Nu har jeg fundet mig tilpas i Monaco og skal egentlig bare prøve at følge med Fuglsang og Valgren på træningsturene. Det skal nok blive godt, siger Søren Kragh til TV 2 SPORT.

Denne sæson var Sunweb-rytterens dårligste siden 2016 vurderet på løbsdage og point, og Søren Kragh fik i år blot hentet halvdelen af de point, han formåede at skrabe sammen i 2018-sæsonen.

I 2018 hentede Søren Kragh 633 point, hvilket står i kontrast til de 296 point, han fik samlet sammen i år.

'Har haft mange ting kørende i mit liv'

Næste sæson bliver dog meget bedre, hvis Søren Kragh selv skal sige det.

Er det alt det rundt om, der skal give dig en bedre sæson?

- Det tror jeg meget på. Jeg har haft mange ting kørende i mit liv det sidste år med en flytning blandt andet. Nu gjorde jeg det, og jeg kan ikke gøre det om, men jeg kan lære af det, og jeg tror på det, når jeg finder min base og får ro på rundt omkring det hele.

- Jeg har trænet fint og trænet nok det sidste år, men jeg tror, at jeg lige skal have lidt mere ro på oppe i hovedet, siger Søren Kragh.

Danskeren udgik også under årets Tour de France og ikke nok med det, så meldte han selv afbud til VM i Yorkshire.

Nu er han klar til næste sæson, hvor han regner med at blive kaptajn i udvalgte løb. Han forklarer også, at han sammen med holdet kigger på løbskalenderen til næste år.

Søren Kragh føler, at Giro d'Italia ligger bedre til ham end Tour de France næste år, mens OL er det helt store mål i 2020.