Asgreen angreb på de afgørende kilometer: - Søgte de chancer, der var

Danske Kasper Asgreen angreb med 15 kilometer tilbage af torsdagens etape i Paris-Nice, men han blev hentet inden målstregen.

Se Paris-Nice på TV 2 og TV 2 PLAY.

Danskerne har vist sig flot frem i årets udgave af Paris-Nice, og 5. etape blev ingen undtagelse.

Med lige under 15 kilometer tilbage af etapen angreb Kasper Asgreen i håbet om en etapesejr. Det var Bob Jungels, der er holdkammerat med danskeren, som animerede angrebet, inden danskeren fulgte trop.

- Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne prøve. Vi har ingen sprintere. Jeg søgte de chancer, der var.

- Der var blandt andet en bakke med 12-13 kilometer til mål, så jeg prøvede at give den et skud, siger Kasper Asgreen til TV 2 SPORT.

Danskeren rev sig løs med Pelle Bilbao, Bob Jungels, Jasper Stuyven og Nikias Arndt.

Desværre kom vi afsted med to, der ikke gad at føre

Kasper Asgreen

Tilbage i feltet

Desværre for den danske dieselmotor og følgesvendene blev de hentet med otte kilometer til mål. Det skyldes ifølge Kasper Asgreen særligt én ting.

- Desværre kom vi af sted med to, der ikke gad at føre. Så holder man sgu ikke hjem, lød det med et smil fra den danske mester i enkeltstart.

Han nævner ikke selv, hvem af de to udbrudskollegaer, der er tale om. Til gengæld vurderede danskeren, at sprinterholdene på ingen måde havde tænkt sig at slippe dem af syne.

- Kræfterne i feltet var stærke. Sprinterholdene havde god kontrol over det, og så blev det svært.

Udbryder hentet til sidst

Men faktisk var det ikke helt tilfældet. Sprinterholdene havde nemlig nær forregnet sig. Jan Tratnik fra Bahrain-McLaren-holdet blev nemlig hentet med bare 50 meter til mål.

Her kom italienske Niccolò Bonifazio spurtende forbi, og det ærgrede faktisk danskeren.

- Det er altid sjovt at se nogen, der snyder sprinterne. Med mindre man selv er et af sprinterholdene, så er det ikke så sjovt.

6. etape fredag byder på 161,5 kilometer.