Coronavirus

Isoleret Sagan plager naboer med høj musik - har fået vrede SMS'er

Peter Sagan får tiden med udgangsforbud til at gå med høj musik, og det er ikke alle omkring slovakken, der er lige begejstret for det.

Peter Sagan er kendt for at være én af verdens absolut bedste cykelryttere, men prisen som årets nabo kommer den ellers så sejrsvante slovak næppe i nærheden af.

I hvert fald ikke hvis det står til den tredobbelte verdensmesters nuværende naboer i Monaco.

I øjeblikket er der indført udgangsforbud i det lille fyrstendømme som følge af coronavirus, derfor må Peter Sagan og de andre cykelryttere bosat i det lille fyrstendømme ikke træne udendørs, og det mærker naboerne til Bora-rytteren nu.

- Jeg har lige fået en vred SMS fra en ven, der var så træt af at høre dunk dunk-musik fra lejligheden under ham. I den lejlighed bor Peter Sagan, fortæller den tidligere cykelrytter Thor Hushovd, der selv bor i Monaco, til TV 2 Norge.

- Min ven ville gerne have mig til at sende en besked til Sagan og bede ham om at skrue ned for den skide musik. Han var så træt af ham.

Og SMS'en fra vennen kom ikke som et chok for den tidligere norske cykelstjerne, der selv har oplevet Peter Sagans musiksmag ved flere lejligheder.

- Os der har gået rundt omkring Bora-holdet under Tour de France ved, hvor glad han er for høj og dårlig musik, forklarer Hushovd med et stort smil i TV 2 Norges videopodcast om cykling.

Gilbert sneg sig ud og fik bøde

Mens Peter Sagan prøver at komme igennem udgangsforbuddet i Monaco med høj musik og en masse kilometer på sin 'hometrainer', så er det ikke alle af de mange cykelryttere i området, der kan finde ud af at holde sig indendøre.

Således har den belgiske veteran Philippe Gilbert valgt at snuppe et par træninger på cyklen i det fri, men det blev en dyr fornøjelse.

- Gilbert har nærmest fået nok. Han forsøger at holde sig i gang og snige sig ud og træne. Det endte med at koste ham en bøde på 135 euro (svarende til cirka 1000 danske kroner), fortæller Thor Hushovd ligeledes til norske TV 2.

Det er endnu uvist, hvornår diverse cykelstjerner igen kan få lov til at køre efter sejre og store triumfer.

Den Internationale Cykelunion, UCI, har tidligere meddelt, at alle løb er suspenderet frem til minimum 3. april. Flere af de største løb i årets fjerde måned er dog allerede blevet udskudt eller aflyst.