Cykling

Valverde driller holdkammerat: - Du ligner det danske flag

De to spanske Movistar-cykelryttere Enric Mas og Alejandro Valverde har sat Danmark på verdenskortet af en noget så uforudsigelig årsag.

De spanske cykelryttere kan ikke bruge tiden, som de plejer.

I Spanien er der stadig udgangsforbud, hvorfor de fleste cykelryttere træner derhjemme - enten indendørs eller ude på balkonen. Sidstnævnte har Enric Mas forsøgt sig med.

Udgangsforbudet giver samtidigt tid til at drille sine holdkammerater på de sociale medier. Det har Movistar-spanieren nu fundet ud af.

Enric Mas har lagt et billede på Instagram, hvor han viser sin ryg frem efter noget tid på sin balkon.

- Der er intet, der blokerer for solen. Den brænder dig lige så meget derhjemme på balkonen, som den gør på vejene, skriver Mas på sin Instagram-profil.

Den spanske holdkammerat - og tidligere verdensmester - Alejandro Valverde var hurtig til at reagere på billedet. Mønsteret, der blev dannet på Mas' ryg, bragte nemlig Valverdes tanker mod nord.

- Du ligner det danske flag, skiver Valverde i en kommentar til holdkammeratens billede.

Og den erfarne cykelstjerne er inde på noget af det rigtige. Bedøm selv ud fra billedet herunder.

Enric Mas og Alejandro Valverde er ikke de eneste cykelryttere, der gør sig bemærket på de sociale medier under coronakrisen.

Mandag offentligjorde en nervøs INEOS-stjerne Geraint Thomas, at han har planer om at cykle 36 timer på blot tre dage. Og den belgiske rytter Oliver Naesen kom i modvind, da han delte et billede af, han havde kørt sig en træningstur på hele 365 kilometer.