Cykling

Podcast: Optakt til The Digital Swiss 5

Mads Pedersen er en af de ryttere, der skal prøve kræfter med det digitale univers i The Digital Swiss 5 Alain Jocard / Ritzau Scanpix

TV 2 SPORTs cykelpodcast ser vi nærmere på virtuel cykling, og prøver at give en kort introduktion til det.

Optaget den 22. april 2020

The Digital Swiss 5 er et helt nyt løb, som bliver kørt fra 22. april til 26. april. Der er deltagelse af hold som Team Ineos, Team Jumbo-Visma, Deceuninck Quick-Step og Trek Segafredo. Det bliver dog ikke kørt på landevejen, men i det digital univers.

Med min gæst kigger jeg nærmere på, hvordan cykelløb i det virtuelle univers foregår. Hvor er der ligheder, og hvor er der forskelle fra almindelig landevejscykling. Derudover snakker vi om eventuelle faldgruber for de proffer, som ikke har kørt virtuel cykling før.

Gæst: Søren Bay

Vært: Chris Anker Sørensen