Peter Sagan går uvis fremtid i møde på Bora-hansgrohe

30-årige Peter Sagan er ethvert cykelholds drøm at have på holdet, men hans løn er høj, og det kan blive et problem.

I fire år har Peter Sagan kørt sejre på stribe hjem til Bora-hansgrohe, men måske er der en udløbsdato på samarbejdet mellem slovakken og det tyske mandskab.

Når den 30-årige stjernes kontrakt udløber ved udgangen af 2021, er det i hvert fald ingen selvfølge, at han får den forlænget.

- Vi må se, hvordan det ser ud angående Sagan. Han er en af de dyreste cykelryttere, der findes på markedet, siger teamchef Ralph Denk til avisen Kölner Stadt-Anzeiger.

Verdens dyreste

Peter Sagan er ifølge flere medier den bedst betalte cykelrytter i verden.

I en opgørelse fra franske L'Equipe fra maj i år fremgår det, at han tjener fem millioner euro om året, hvilket svarer til over 37 millioner kroner. Herefter følger henholdsvis Chris Froome og Geraint Thomas.

Peter Sagan skiftede til Bora-hansgrohe fra Tinkoff i 2017. Siden skiftet har han blandt andet vundet fem etaper i Tour de France. I selvsamme løb har han også vundet den grønne trøje to gange for Bora-mandskabet.

Derudover vandt han i 2018 den prestigefyldte brostensklassiker Paris-Roubaix.

Hvis det tyske mandskab må undvære Sagan efter 2021, har de stadig flere stjerner i folden. Heriblandt Maximilian Schachmann, som har kontrakt til og med 2024, samt Nils Politt, som de har skrevet kontrakt med fra den kommende sæson.