Tour de France

Roglic kæmper for at blive klar: - Jeg havde håbet på at have det bedre

Primoz Roglic ser optimistisk frem mod Touren, selvom han stadig er påvirket af sit styrt på 4. etape af Critérium du Dauphiné.

Med bare en uges tid til Tour de France-feltet ruller ud på første etape er en af de største favoritter endnu ikke helt klar.

For en uge siden røg Primoz Roglic nemlig en tur i asfalten på 4. etape af Critéruim du Dauphiné og måtte opgive at stille til start på 5. og sidste etape af løbet, som han ellers var i front af.

Det styrt volder stadig Jumbo-Visma-rytteren problemer. Torsdag var sloveneren en tur på hometraineren, og her var venstre albue stadig bundet ind.

- Kørte en lille tur i går. Jeg troede virkelig, at jeg ville have det bedre på nuværende tidspunkt efter sidste lørdags styrt i Critérium du Dauphiné, skriver Roglic på det sociale medie Instagram.

- Lad os se, hvad de næste dage bringer. Jeg er stadig optimist.

Storholdet må undvære stjernerytter

Jumbo-Visma har endnu ikke offentliggjort, hvilke ryttere der officielt kommer til at udgøre deres Tour-hold.

Men torsdag meldte det hollandske storhold ud, at de må se bort fra Steven Kruijswijk, der sidste år blev nummer tre i Tour de France.

Hollænderen rev sin skulder af led da han, ligesom Roglic, styrtede på 4. etape af Critéruim du Dauphiné.

- Desværre viste det sig, at konsekvenserne af mit styrt i Dauphiné var mere alvorlige end håbet, sagde Kruijswijk i en pressemeddelelse fra Jumbo-Visma-teamet.

- Til min store skuffelse kan jeg ikke deltage i Tour de France på grund af et skulderbrud og de mange skrub,

Tour de France begynder i Nice 29. august.