Tour de France

Valgren forsøger ikke at tænke på speciel situation på Riis' hold

Team NTT har endnu ikke en hovedsponsor på plads til den næste sæson, og derfor kan de ikke forlænge med holdets ryttere - heriblandt Michael Valgren.

Skal Michael Valgren også trække i den blå Team NTT-trøje i den kommende sæson? Og kommer der overhovedet til at være et hold, der hedder NTT i fremtiden?

Det er nogle af de spørgsmål, der rumsterer i danskerens hoved under dette års Tour de France.

Valgrens kontrakt med NTT udløber nemlig efter denne sæson, og da holdet endnu ikke har en hovedsponsor på plads til 2021-sæsonen, kan de ikke forlænge kontrakterne med holdets ryttere.

Det betyder, at Michael Valgrens fremtid er usikker, og han forklarer, at han forsøger ikke at lade det påvirke ham.

- Det er ikke frustrerende, og jeg prøver ikke at tænke så meget over det. Jeg har en god agent, et godt cv og et godt ry, så jeg skal nok finde et hold, hvis det her ikke fortsætter.

- Jeg er ikke så nervøs for det, og efter i dag (torsdag, red.) er jeg nok mindre nervøs, siger Michael Valgren inden 12. etape, hvor han håbede på at komme i udbrud. Dette skete dog ikke.

Det er ikke det fedeste, men det er sådan, det er

Bjarne Riis om ikke at kunne skrive kontrakter

Vil du helst blive?

- Ja, det vil jeg gerne. Jeg vil helst blive på holdet, da jeg har skiftet hold ofte af forskellige årsager.

- Jeg snakker lidt med andre, men jeg har ikke noget konkret, siger danskeren.

Er glad hos Bjarne Riis

NTT-rytteren har også sat flere kræfter på sagen. For hans agent, Ken Sommer, har under Tour de France oplyst, at man arbejder på at forlænge kontrakten med holdet.

- Michael Valgren fortæller mig, at han virkelig er glad for at være hos Bjarne Riis. Så det er vores benhårde prioritet, at han skal blive hos NTT, skrev agenten til TV 2 SPORT på Tourens første hviledag.

En af de personer, der kæmper for holdets fremtid og eksistens, er Bjarne Riis. Han håber på, at der snart er noget nyt at berette.

- Vi arbejder på det, og når vi har noget konkret at sige, skal vi nok gøre det. Jeg håber, at jeg snart er i stand til at sige et eller andet, siger Bjarne Riis til TV 2 SPORT inden 12. etape.

Hvordan er det ikke at kunne skrive kontrakt med ryttere?

- Det er ikke det fedeste, men det er sådan, det er, siger Riis.

Michael Valgren kom til holdet inden 2019-sæsonen, hvor det hed Team Dimension Data. Forinden havde han to år hos Astana og tre år hos Tinkoff-holdet. Sidstnævnte måtte han også forlade, da det lukkede.