Ekspert glæder sig over danskers ærlige interview efter VM-skuffelse

Den tidligere U23-verdensmester i enkeltstart blev nummer 17 ved VM for seniorer.

Mikkel Bjerg pakkede ikke noget ind efter fredagens 17.-plads i VM i enkeltstart.

- Jeg synes, jeg bliver slået af nogle, jeg ikke skal slås af. Jeg skal hjem og træne videre, siger Mikkel Bjerg til TV 2 SPORT.

Den 21-årige enkeltstartsspecialists høje ambitioner er da også naturlige. Fredag stillede han for første gang til start i seniorernes enkeltartsverdensmesterskab efter at tre guldmedaljer i træk i U23-klassen.

Debuten i det fineste selskab endte dog ikke helt som ønsket, og det var ikke, fordi han blev benovet over at køre mod alle stjernerne.

- Det er ligesom at træne derhjemme. Man kører det, man kan, og så er der bare forskel på, om man vinder med over et halvt minut, eller at man får tæsk med halvandet.

- Min strategi var okay og fik den fuldt godt. Men jeg har bare ikke niveauet til at få gjort det færdigt.

"Han er en sej type"

Ingen undskyldninger, men bare ren og skær skuffelse. Den måde at gribe tingene an på glæder TV 2 SPORTs cykelekspert Chris Anker Sørensen.

- Han er en sej type, som godt kan se, hvordan han skal udvikle sig, og hvad han kan gøre bedre. Det var fedt at høre ham så afklaret med situationen

Sådan et interview er typisk danskeren, der ikke er tilfreds med sekundære placeringer, fortæller han.

- Han er ikke arrogant på nogen måde, men han har bare utrolig meget gåpåmod. Han vil det her, og han er ikke bare tilfreds med at være en tilfældig cykelrytter og én i mængden. Han vil være verdens bedste.

Mikkel Bjerg er i gang med sin første sæson på World Touren for UAE-Team Emirates.