Cykling

- Vi har joket med det på holdet, siger stjerne efter kommentar om Fuglsang

Marc Hirschi og resten af Team Sunweb har moret sig over, at rytteren kom til at udpege Jakob Fuglsang som en af favoritterne til Flèche Wallonne.

Det kører for Marc Hirschi, der har mange ting at grine af for tiden.

Onsdag skrev Team Sunweb-rytteren endnu en imponerende bedrift på cv'et, efter han sejrede i klassikeren i Flèche Wallonne i Belgien.

Før løbet havde den unge schweizer ellers udpeget Jakob Fuglsang som en af favoritterne til at vinde, og det var på trods af, at danskeren slet ikke stillede til start.

- For at være ærlig så tjekkede jeg ikke rigtig startlisten op til løbet. På holdet har vi joket med, at han ikke var med alligevel. Men hvem ved? Man kan aldrig vide, om han havde vundet, hvis han var med, fortæller en grinende Marc Hirschi til TV 2 SPORT.

I interviewzonen før løbet spåede han nemlig Fuglsang og INEOS' Michal Kwiatkowski som to ryttere, der skulle slås om sejren.

Cykelfans må derfor have set imponerende til, da Marc Hirschi endte med at vinde i et løb, hvor han ikke vidste, hvem der egentlig stillede op til.

Han fortæller, at Team Sunweb ikke vurderede de taktiske aspekter som specielt vigtige, men at det snarere handlede om, hvem der havde benene i sidste ende. Derfor var startlisten ikke noget, der fyldte i Sunweb-lejren.

VM-bronzevinderen Marc Hirschi udråber Fuglsang som favorit til sejren i Flèche Wallonne. Danskeren stiller bare ikke op. Video: TV 2 SPORT

Troede allerede, han havde peaket

Efter at have vundet en etape i Tour de France tidligere på måneden har det været svært at se, hvordan den 22-årige rytter kunne gøre det meget bedre.

Sådan har Marc Hirschi det også selv.

- Jeg er i bedre form end nogensinde før, men man ved aldrig, hvad dagen bringer, når det gælder. Jeg troede egentlig, at jeg peakede under Touren, men i dag har jeg bevist, at jeg kan fortsætte den form, lyder det fra ham.

Marc Hirschi vandt Flèche Wallone foran Benoit Cosnefroy og Michael Woods.