Cykling

Valgren vil ikke vente på Riis’ hold: - Det er lidt nervepirrende

Michael Valgren vil forsøge at gøre sig synlig og attraktiv i resten af sæsonen, for han har meget at kæmpe for.

Se Liege-Bastogne-Liege på TV 2 og TV 2 PLAY søndag klokken 13.30.

En af Danmarks bedste cykelryttere har ikke sin fremtid på plads, når 2020 bliver til 2021.

Michael Valgren kører for Bjarne Riis’ mandskab, NTT Pro Cycling, som mangler en hovedsponsor for at kunne fortsætte som cykelhold, og derfor kan et holdskifte blive nødvendigt for den 28-årige dansker.

- Jeg har noget at kæmpe for. Jeg skal ud at finde en ny kontrakt, så det sidder lidt i baghovedet og giver helt sikkert noget motivation, sagde Michael Valgren til TV 2 SPORT forud for monumentet Liege-Bastogne-Liege.

Efter et resultatmæssigt hårdt Tour de France ser Valgren ud til at have taget gode ben med til resten af sæsonen, hvilket 11.-pladsen ved VM i sidste weekend viste.

Jeg vil sige, at jeg i hvert fald ikke vil vente på, at NTT finder en sponsor

Michael Valgren

Nervepirrende og lavvande

Flere af disse resultater kan gavne danskeren, der ikke har en aftale på plads med andre hold endnu.

- Der er lidt lavvande, men det skal nok gå, håber jeg.

Er du nervøs for det?

- Nej, jeg skal nok finde noget at lave. Men jeg vil gerne køre på et godt hold, og jeg vil også godt have en god løn, så det er lidt det, vi arbejder på nu. Det er lidt nervepirrende, men også spændende på samme tid, lød det fra Valgren.

Fåmælt agent

TV 2 SPORT har været i kontakt med danskerens agent, Ken Sommer, som bekræfter, at Valgrens fremtid meget vel være på et andet hold.

- Han er på markedet, og hold ved, at hans kontrakt løber ud om lidt, og at NTT ikke har nogen sponsor lige nu, siger Ken Sommer.

Han vil ikke gå ind i flere detaljer om sin rytters fremtid.

Valgren har kørt for NTT, der på daværende tidspunkt hed Team Dimension Data, siden 2019.

Vil ikke vente på NTT

Michael Valgren kører søndag Liege-Bastogne-Liege, og her vil han lade benene tale. Det er det eneste, han kan gøre for at sikre sig en lukrativ kontrakt.

Er det dit mindset nu, at NTT ikke fortsætter, og at du skal finde et nyt hold?

- Jeg vil sige, at jeg i hvert fald ikke vil vente på, at NTT finder en sponsor. Så jeg er nødt til at gøre mig attraktiv, og det gør jeg bedst ved at køre stærkt til cykelløbene, og så kan det være, at det kommer helt af sig selv.

Danskeren er delt kaptajn på NTT-mandskabet til det belgiske monument sammen med Enrico Gasparotto.