Sportsdirektør tilbage efter uheld: - Jeg kan gå, og jeg kan tale

Lars Michaelsen er tilbage i sportsdirektørbilen, når Gent-Wevelgem køres lørdag, selvom han stadig ikke helt er kommet sig.

En velkendt stemme er tilbage i NTT-rytternes øresnegl, når dette års Gent-Wevelgem køres søndag.

Lars Michaelsen er igen at finde i sportsdirektørbilen, efter han kom til skade og slog sin skulder og nakke kort inden Tour de France-starten i slutningen af august. Han er klar til at dirigere sin ryttere, selvom han stadig er lidt påvirket.

- Jeg er okay. Jeg kan gå, og jeg kan tale. Men min mobilitet i min arm og fingre er ikke, hvad det har været, men det vil komme over tid. Alt dette kommer efter et uheld, jeg havde i slutningen af august, siger han i en pressemeddelelse.

- Jeg har savnet at være sammen med holdet. Sporten er en stor del af mit liv, og jeg har været involveret i den i de sidste 26 år, så jeg er glad for at have det bedre. Og som vi siger i Danmark: ”Cirkushesten er tilbage i manegen".

Lars Michaelsens uheld skete på stranden, hvor han ved et udspring ramte en sandbanke og slog skulderen af led.

Han har tidligere fortalt, at der gik knap tre timer, før skulderen blev sat på plads, hvilket medførte skader på ledbånd og nerver, som han er ved at komme sig over.

NTT vil overraske konkurrenterne

I dette års Gent-Wevelgem skal rytterne ud på 232,5 kilometer, hvor der er flere passager med brosten undervejs.

Team NTT stiller op uden den helt store favorit og klare leder, men ifølge Lars Michaelsen er det netop dét, som holdet vil udnytte.

- Selvfølgelig har vi et hold, der vil være kategoriseret som underdogs, og jeg tænker, at det er sådan, vi skal få det bedste ud af det. Vi er ikke favoritter, men vil kæmpe for at overraske folk, og det er sådan, vi kan skaffe et resultat, siger Michaelsen.

NTT-holdet stiller til start med Max Walschied, Edvald Boasson Hagen, Michael Gogl, Michael Valgren, Rasmus Tiller, Samuele Battistella og Reinardt Janse van Rensburg.

Foruden Michael Valgren stiller Kasper Asgreen og Mads Pedersen også til start.

Lars Michaelsen skiftede i denne sæson til NTT, da Bjarne Riis blev en del af ejerkredsen og ledelsen på holdet.